ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

'Neće nam biti lako': Slavna plavuša otkrila koju je osobinu svojih roditelja naslijedio njihov trogodišnji sinčić

14.03.2021 u 17:29

Bionic
Reading

Rosie Huntington-Whiteley, poznata britanska manekenka ne krije koliko se njezin život promijenio otkako je postala majka trogodišnjeg Jacka

Plavokosa ljepotica koja je krasila naslovnice brojnih časopisa i odradila mnoge modne kampanje kaže kako su ona i njezin zaručnik, akcijski glumac, Jason Statham strahovito svojeglavi, a tu je osobinu naslijedio i njihov sin Jack.

'Jason i samo oboje tvrdoglavi i to je najveći razlog naših svađa u kući. Moja mama kaže da nisam voljela da mi govore što da radim, a sad to vidim i kod svog sina. I Jason ima istu crtu. A sad samo dobili još jednog takvog člana. Pa samo ću vam reći da u našem domu zna biti poprilično uzbudljivo', otkrila Rosie (33).

Victorijina anđelica i glumica za svoga partnera ima samo riječi hvale.

  • +3
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Par je skupa od 2010. godine, a Rosie ističe kako ju je zvijezda filmova Guyja Ritchieja 'Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške' i 'Zdrpi i briši' osvojio svojom prirodnošću i skromnošću te snažnom etikom.

'Ostavio je na mene snažan dojam. Kad sam se dan nakon što se upoznali čula s prijateljicom, ispričala sam kako me je posve iznenadio. Bio je stvarno zabavan i karizmatičan, a tako skroman i prirodan. Prije nego je počeo glumiti, a počeo je glumiti tek u svojim 30-ima, Jason je radio i kao dekorater, redar na ulazu u klubove, na tržnici, u trgovini... On ima strahovitu radnu etiku i itekako zna cijeniti novac koji je mukotrpno zaradio. Sviđa mi se što će te stvari prenijeti i na Jacka', rekla je u ranijem intervjuu za Elle.

Iako su mnogi sumnjali u opstanak njihove veze zbog 20 godina razlika, Rosie je jednostavno odgovorila:

'Za nas je to samo broj i nikada nam to nije stvaralo probleme'.

Par je nedavno objavio kako se sele u Veliku Britaniju jer žele da njihov sin tamo odrasta.