Zimske radosti

Neki na snijegu, drugi na pijesku pod palmama: Poznati Hrvati pobjegli na odmor, a znamo i kamo

12.01.2023 u 06:41

Bionic
Reading

Ovo razdoblje godine mnogima je rezervirano za odlazak na dugo ili kraće zimovanje, a naše zvijezde ove godine odmaraju se u susjednim zemljama ili nešto udaljenijim destinacijama. Prema fotografijama i snimkama koje svaki dan objavljuju na društvenim mrežama, može se vidjeti koliko uživaju

Mnogi se poznati ne odriču tradicionalnog odlaska na skijanje, a drugi bi najradije nekako preskočili zimu, pa su se skrasili u toplijim krajevima. Svi naravno vrijedno bilježe svoje sretne trenutke i hvale se njima onima koji ih prate.

Maja Šuput

Danima oni koji prate Maju Šuput mogu vidjeti kako puni baterije sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim mališanom Bloomom. Za zimski godišnji odmor i savršen početak 2023. godine odabrali su tropski raj Mauricius, a sadržaj koji kraljica svadbi objavljuje i više je nego bajkovit. 'Toliko nestvarno izgleda, a toliko je stvarno i realno da ne povjeruješ', opisala je u jednoj od objava.

Mia Dimšić

Miljenica publike nedavno se vratila iz Amerike, a trenutno se pratiteljima javlja iz Grada ljubavi. Osim što je vidjela najposjećenija mjesta i znamenitosti Pariza, Mia Dimšić zasvirala je ondje i to s Eiffelovim tornjem u pozadini, a zapjevala je svoju verziju pjesme 'Toxic' Britney Spears.

Nikolina Pišek

Otputovavši na Maldive, Nikolina je pozirala u bijelom dvodijelnom bikiniju i pohvalila se vitkom linijom, a pored seksi fotografije, na kojoj trči plažom, prisjetila se 2022. godine, koja je, kako je napisala, za nju bila bolna i teška. 'Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smijemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar, a ne privilegij, da su prava prijateljstva rijetkost, osjetila sam koliko boli izdaja i nepravda i koliko mnogo mogu podnijeti', među ostalim je napisala.

  • +7
Nikolina Pišek Izvor: Cropix / Autor: Matija Kokovic / CROPIX

Ana Gruica Uglešić

Glumica i instruktorica fitnesa javila se sa zimovanja u Dolomitima i to snimkom u bazenu okružena snježnim planinama koje oduzimaju dah. Ana Gruica Uglešić ondje uživa sa suprugom Boranom Uglešićem.

Mirna Maras Batinić

HRT-ova voditeljica Mirna Maras Batinić kratko je boravila u Italiji i svojim pratiteljima pokazala kako sa suprugom Željkom Batinićem špancira po Veneciji. Među ostalim je otkrila da je prije 15-ak godina učila talijanski i dobro ga je znala, ali da su prošle godine u kojima ga uopće nije koristila i 'jednostavno je ispario'. U jednom od storyja napisala je da joj je ovo četvrti ili peti posjet Veneciji.

Luka Nižetić

I splitski pjevač bio je na kraćem odmoru u našem susjedstvu. On se odlučio za Budimpeštu, odakle je objavio brojne zanimljive prizore. Kako je sam Luka opisao, dani su mu proletjeli u hvatanju boje na zimskom suncu, njuškanju po vintage trgovinama, odlascima u kino i konzumaciji finih objeda.

Domenica Žuvela

Iz Italije, točnije iz Rima, javila se i poznata Korčulanka. 'Grad koji svakim dolaskom doživim na drukčiji način, a svaki put me sve više i više oduševi', poručila je pjevačica u jednoj od objava. Nije poznato s kim je ondje, ali osmijeh s lica joj ne silazi dok spremno pozira.

  • +4
Domenica Žuvela Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX

Tarik i Lejla Filipović

Jedan od najomiljenijih domaćih parova javio se svojim sljedbenicima također iz Italije. Tarik i Lejla Filipović prvo su, kako su to označili, boravili u Milanu te je bivša misica još jednom oduševila mnoge svojim modnim odabirom. Javili su se i sa stadiona, tijekom utakmice, a s njima u društvu bili su sinovi.

Snježana Schillinger

Poput Maje Šuput i Nikoline Pišek, poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess Snježana Schillinger u društvu supruga, austrijskog poduzetnika Franza Schillingera, puni baterije u egzotičnim krajevima. Već neko vrijeme provode se na bajkovitim Sejšelima. 'Preživjeli smo 10 dana dijeleći jedan mobitel i dalje brojimo dane... Telefonska detoksikacija', otkrila je Snježana u opisu nekoliko fotografija na kojima pozira s Franzom na pješčanoj plaži.

Anja Alavanja Viljevac

Voditeljica sa suprugom, ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcom boravi u New Yorku. Osim simpatične anegdote koju je ondje doživjela i posjeta brojim poznatim njujorškim atrakcijama, 'naletjela' je na Jesseja Tylera Fergusona iz serije 'Moderna obitelj'.

  • +2
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Mirjana Mikulec

Jedna od najuspješnijih domaćih dizajnerica interijera sa suprugom Krešimirom i dvije kćeri, Mateom i Mijom, najprije je nekoliko dana uživala na egzotičnim Maldivima, nakon čega su otputovali u Dubai, odakle se vratila ovih dana. 'Putovanja su mi velik izvor inspiracije, a kako vrijeme odmiče, postala su i način života. Na njima se opuštam, praznim, obnavljam i nadahnjujem. Mnogo sam naučila upoznajući različite ljude, kulture i krajeve', ispričala je ranije za Story.