više pitanja je kiksala

Nepovoljan dan za Moranu Zibar: Nije znala odgovor na pitanje o istarskom gradu

03.10.2024 u 23:00

Bionic
Reading

U epizodi popularnog HTV-ovog kviza 'Potjera' koja se emitirala u četvrtak natjecali su se Marijan, Duje, Zoran i Andreja. Protivnica im je bila Morana Zibar

Do završne potjere došli su samo Marijan i Zoran, a borili su se za 15.000 eura. Imali svega pet koraka prednosti. 'Neću baš ništa kritizirati. Znam kako je. Ne bi bilo mudro ništa prognozirati', rekla je Morana Zibar prije svoje dvije minute.

Više pogrešnih odgovora

Morana je, između ostalim, kiksala na pitanju iz astronomije, te nije znala oko kojeg patuljastog planeta kruže mjeseci Haron, Kerber, Hidra, Nikta i Stiks. Natjecatelji su pogodili da je riječ o Plutonu, a kad je shvatila da je ponudila pogrešan odgovor - Neptun, komentirala je: 'Ma daj'.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Nije znala odgovor ni na pitanje u kojoj su povijesnoj regiji na sjeveru Kine Rusi izgradili kinesku istočnu željeznicu. Kada je shvatila da njen ponuđeni odgovor nije točan, a on je - Mandžurija, Morana je opet uzviknula: 'Ma ajde daj'. Također, nije znala ni odgovor na jedno pitanje iz geografije, a radilo se o Hrvatskoj.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT

Joško Lokas je postavio pitanje: 'Koji je istarski grad najbliži ušću rijeke Mirne u more?', a Morana je rekla Vrsar. Kad je shvatila da je odgovor pogrešan nasmijala se, a točan odgovor je glasio - Novigrad. Budući da je bilo samo pet pitanja prednosti, Morana je izvukla pobjedu i komentirala: 'Ne bih si čestitala. Ne znam tko je večeras bio lošiji.