UŽIVAncija NA SUNCU

Nika Fleiss objavila seksi fotografiju iz mora

10.07.2024 u 21:45

Bionic
Reading

Kako se bivša hrvatska skijašica posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, svaka njezina objava na društvenim mrežama se dočekuje s veseljem. Često su posvećene udomljavanju životinja, pokazuje destinacije koje je posjetila, a najčešće oduševi fotografijama na kojima je ona

Savršena figura Nike Fleiss u kupaćem kostimu, koju je pokazala u najnovijoj objavi na Instagramu i Facebooku dokaz je da i nakon što se više profesionalno ne bavi skijanjem i dalje živi u sportskom duhu.

Nika se, kako je otkrila u komentaru nalazi na odmoru na Dugom otoku, a društvo joj je pravio jedan od kućnih ljubimaca pa je fotografiju na kojoj se penje po stepenicama na mol, opisala sa 'morski pas'.

Podsjetimo, bivša skijašica 2020. godine završila je tečaj za uređivanje pasa te je otvorila salon za njegu kućnih ljubimaca koji je prije godinu dana zatvorila. Inače je kao mala maštala da će biti veterinarka.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Prije toga je pokazala političke ambicije kad se prije tri godine kandidirala za gradonačelnicu Samobora, a svojedobno je kao trenerica sudjelovala u RTL-ovom showu naziva 'Fittest Family'. Ima diplomu iz novinarstva i odnosa s javnošću, a radila je i u marketingu.

  • +4
Nika Fleiss Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL