mlađahni nogometaš

Niko Kranjčar je 2005. bio na prijemnom ispitu za fakultet; ovako je izgledao tada

11.07.2024 u 11:16

Bionic
Reading

Mnogi naši sportaši ne zamaraju se diplomama i posebnim formalnim znanjima što je lako razumjeti jer njihov posao od njih zahtjeva stopostotnu i potpunu posvećenost. Ima i onih koji su završili fakultete. Zahvaljujući Pixsellovoj arhivi, možemo se prisjetiti kako je izgledalo kad je Niko Kranjčar išao upisati studij ekonomije

Dok je Niko Kranjčar gradio put prema nogometnom usponu i uživao status zvijezde u Hajduku, bivši hrvatski reprezentativac se htio okušati i na obrazovnom planu.

Poznato je da je završio zagrebačku XV. gimnaziju, popularni MIOC pa želja za upisom na Ekonomski fakultet, nikog ne treba čuditi.

  • +3
Niko Kranjčar na prijemnom na Ekonomskom fakultetu 2005. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pomirio se da postoji ljepši život nakon nogometa

Nekad sjajni hrvatski nogometaš karijeru je završio nakon problema s koljenom.

'Često sam bio ozlijeđen u najgorim trenucima; kada sam dostizao vrhunac svoje forme, došla bi neka ozljeda koja bi me izbacivala iz momčadi i forme po mjesec dana. Borio sam se na raznorazne načine i trudio se priuštiti si lijep završetak karijere', ispričao je Niko ranije za tportal. Dodao je kako se pomirio s time da 'možda postoji drugačiji, pa i ljepši život nakon nogometa' i priznao da mu 'uopće nije teško pao period prilagodbe na život poslije nogometa'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Pokojni tata se bavio trenerskim poslom dok je on stasao

Krenuo je stopama voljenog oca, legende hrvatskog nogometa, Zlatka Cice Kranjčara te se nakon igračkih upustio u trenerske vode. Školuje se za trenera, polaže za Uefa Pro licencu.

izrazili sućut m. vuici

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar među brojnim poznatima na komemoraciji za Juricu Popovića

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Niko je u vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić nakon što se rastao od supruge Simone, s kojom je bio u vezi od 2004. godine. Bili su zajedno u Engleskoj te se vjenčali 2008. godine, a dobili su i kćer Loree. Godinama su slovili za 'IT par' na domaćoj javnoj sceni, ali o svom privatnom životu nikada nisu javno pričali. Niko se toga drži i danas.