rijetko je u javnosti

Nismo je dugo vidjeli: Milanka Opačić pojavila se u nesvakidašnjem izdanju

21.10.2024 u 09:42

Bionic
Reading

Nekadašnja ministrica socijalne skrbi, Milanka Opačić, u parlamentu i politici provela je dva desetljeća. Karijeru je okončala na posljednjim izborima, a onda se povukla u mirnije životne vode. Njezino najnovije pojavljivanje u javnosti privuklo je pažnju

Milanka Opačić je osim po svom političkom djelovanju pažnju privlačila i zbog besprijekornog modnog izričaja.

Sada se nekadašnja ministrica socijalne skrbi pojavila na modnoj pisti. Naime, osmu godinu zaredom City modus powered by CIOS grupa održao se u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, a kreacije domaćih brendova nosila su brojna poznata imena s ciljem potpore Klubu roditelja nedonoščadi Palčići, među kojima je bila i bivša političarka. Modu prati i važna joj je pa se tako ranije pojavila na predstavljanju kolekcije modnog dvojca ELFS.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Prioritet joj je privatni život

U svojim ranijim medijskim istupima govorila je da je politiku zamjenila sadnjom cvijeća, voća i povrća u svom vrtu te ujedno i dugim šetnjama sa svoja dva psa. Kako je objasnila, sada ima više vremena i za kuhanje, pečenje kolača i ostale životne radosti.

Kako je poznato, godinama uživa u sretnoj i stabilnoj vezi s deset godina mlađim partnerom Nemanjom Gospavićem s kojim se upoznala dok je ljetovala u Dubrovniku. Nemanja je beogradski komercijalist, a radio je kao konobar u jednom zagrebačkom kafiću. U javnosti su se prvi put skupa pojavili u javnosti krajem 2018. na balu Crvenog križa u jednom zagrebačkom hotelu. Kako je izjavila jednom prilikom, 'ona je control freak, a on je cool'.

Inače, njezina kći Lana u Francuskoj u Bordeauxu privodi kraju diplomski studij MBA Supply Chain. Nedavno je progovorila o mami i ispričala da su jako bliske te da 'nikad neće proći dan da se ne čuju'.

'Naši razgovori su kratki, ali značajni, jer nam omogućuju da ostanemo povezane i dijelimo dnevne događaje, bez obzira na udaljenost. Razgovaramo o svemu - od mojih avantura i novih otkrića do malih svakodnevnih stvari koje nas obje čine sretnima. Te male interakcije čine da se osjećam bliže domu. Mama uvijek zna kako me smiriti i dati mi osjećaj sigurnosti, što mi puno znači kada sam u stranoj zemlji. Također, znam da su njezine brige samo znak ljubavi i brige za mene', izjavila je za Večernji list.