SAMOZATAJNA PJEVAČICA

Nismo je dugo vidjeli: Tina Vukov nastupila na Večerima dalmatinske šansone

18.08.2018 u 09:54

Bionic
Reading

Riječka pjevačica Tina Vukov bila je zapaženo ime na domaćoj glazbenoj sceni, a onda se prije tri godine gotovo u potpunosti povukla iz javnosti. Nakon dugo vremena Tina je u petak opet stala pred mikrofon na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku

Među brojnim izvođačima Večeri talijanske kancone, prve večeri šibenskog festivala posvećenog dalmatinskoj šansoni, na Trgu Republike Hrvatske nastupila je i pjevačica Tina Vukov.

Mlada pjevačica je u deset godina bivanja na sceni postigla zapažen uspjeh, a o kakvom se potencijalu radi govori i činjenica da joj je veliki Arsen Dedić ponudio suradnju. Tina i pokojni Arsen snimili su duet 'Vraćam se', a onda na vrhuncu karijere mlada je Riječanka nestala s pozornica i povukla se iz javnosti.

'Moj karakter je prilično suprotan ovom poslu. Volim biti sama ili s najbližim ljudima i tad sam skroz otvorena, ali u javnim situacijama teže mi je opustiti se', rekla je Tina u intervjuu koji je dala za tportal nekako u vrijeme kad se u medijima pojavila vijest o njezinoj ljubavnoj vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem.

Od tada smo je u javnosti imali prilike vidjeti tek kao gošću Damiru Kedži na konceru u Rijeci i namodnoj manifestaciji Riječke stepenice.

Njezina aktivnost na društvenim mrežama svodi se na ono što joj je u poslu kojim se bavila jedino važno, pa objavljuje video uratke na kojima pjeva za svoju dušu.

U petak je Tina nakon dugo vremena stala pred publiku, a svojim božanstvenim glasom počastila je Šibenčane pjevajući na Večeri talijanske kancone pjesmu 'Grande Grande Grande'.

  • +20
Poznati na prvoj večeri festivala Dalmatinske šansone Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Prvu večer šibenskog festivala posvećenog dalmatinskoj šansoni obilježilo je nekoliko pjesama pokojnog Arsena otpjevanih na talijnskom, a publiku su na kraju večeri na noge podignuli svi izvođači koji su predvođeni Đanijem Stipaničevim otpjevali Oliverovu 'Cesaricu'.