POKRENULA LAVINU KOMENTARA

Njezinu luksuznu proslavu 40. rođendana uspio je zasjeniti ovaj detalj na fotografiji

29.10.2020 u 19:34

Bionic
Reading

U jeku pandemije koronavirusa, slavna reality zvijezda Kim Kardashian West u povodu svog 40. rođendana svoje bliske prijatelje i članove obitelji počastila je luksuznim putovanjem u tropske krajeve, a jedna fotografija sa glamurozne proslave uspjela je zaokupiti posebnu pažnju javnosti na društvenim mrežama

Na jednoj od niza fotografija proslave kojih je objavila na Instagramu, Kim hoda u japankama u društvu svoje bliske prijateljice, TV ličnosti La La Anthony, a na kojoj, kako su brojni primijetili, ima šest nožnih prstiju na lijevom stopalu.

Na lavinu komentara javnosti na društvenim mrežama, 40- godišnja reality zvijezda odlučila je odgovoriti putem Instagram storyja pokazujući svoje stopalo i pritom uvjeravajući javnost kako je riječ o optičkoj varci, a ne suvišnom prstu.

'Ne znam zašto, ali tako izgleda. Nadam se da je to odgovor na pitanje o šestom prstu', izjavila je Kim na kraju videa, a pozornost koju je dobila iskoristila je kako bi svoju vojsku fanova iz SAD-a podsjetila na obavljanje građanske dužnosti glasanja na američkim predsjedničkim izborima.