što se dogodilo?

Nova dramica u kraljevskoj obitelji: Princeza Beatrice ne želi pričati s roditeljima

01.10.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Napadi seksualne prirode sada su u centru svih razgovora, a tako je ponovno 'isplivala' i priča o prijateljstvu princa Andrewa i Jeffreyja Epsteina, moćnika koji je optužen zbog niza kriminalnih radnji. Taman je na Amazonu objavljen i film o skandaloznom prijateljstvu, a kći princa Andrewa osjeća se razočarano

Nova serija 'A Very Royal Scandal' koja je prije nekoliko dana izašla na Amazonu unijela je tenzije u kraljevsku obitelj! Iako je odavno poznato da je princ Andrew bio blizak prijatelj sa seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom, kći princa Andrewa navodno je bijesna na sadržaj koji je nova serija otkrila.

Kako tvrde strani mediji, princeza Beatrice pati zbog serije te je donijela odluku da će se ubuduće držati podalje od svojih roditelja, posebice od oca koji je obitelj obilježio skandalom zbog kojeg su mu ukinute i neke od povlastica.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Princ Andrew opet pod povećalom

36-godišnja princeza je umorna od naslovnica i drame oko njezinog oca princa Andrewa, a izvor blizak obitelji otkrio je kako Beatrice izbjegava Royal Lodge, rezidenciju u kojoj stanuju njezini rastavljeni roditelji.

Kako tvrdi izvor, u toj rezidenciji postoji koncentrirani stres, a 36-godišnjakinja se teško odlučila tom stresu više ne izlagati.

Iako je Beatrice oduvijek bila 'tatina curica', mediji prenose da je njezino srce slomljeno nakon gledanja novog dokumentarca te da je odluku donijela jer je umorna od ponižavanja. Posebice ju je pogodilo što se njezin otac u intervjuu nije obratio mladim žrtvama seksualnog prijestupnika Jeffreyja Epsteina, što je u gledateljima razvilo mišljenje da princ Andrew ne osjeća kajanje i grižnju savjesti zbog svog prijateljstva s Epsteinom.

Odluku da se putem intervjua obrati i prokomentira skandal, Andrew je donio na nagovor svoje kćeri, a sada je Beatrice odlučna da više ne želi glumiti mirotvorku i štititi ugled oca.

ZARA I MIKE

Elegantni u sivom: Modno usklađivanje Williamove sestrične i njezinog supruga

Pogledaj galeriju