blaga narav

Princa Harryja raznježio dječak zbog kojeg se iskreno nasmijao

01.10.2024 u 14:20

Bionic
Reading

Princeza Diana posebno se bavila djecom i dobrotvornim organizacijama koje brinu o dobrobiti mladih, a njezin posao nastavili su i princ William i princ Harry. Došavši iz Amerike, Harry je vrijeme posvetio dodjeli nagrada WellChild i nazvao sve roditelje herojima

Princ Harry stigao je u London kako bi proglasio pobjednike ovogodišnjih nagrada WellChild Awards, a tamo se družio s brojnim roditeljima i njihovom djecom. Iako ga rijetko kad možemo čuti da govori o svom iskustvu roditeljstva, ovaj put 40-godišnji princ dao je natuknuti kako se snalazi.

'Kao roditelj, znam malo o emocionalnom rollercoasteru roditeljstva', rekao je Harry koji je roditelj postao u svibnju 2019. kada se rodio njegov sin, princ Archie.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Kako su svojedobno tvrdili Meghan i Harry, rođenje princa Archieja u kraljevskoj obitelji izazivalo je brojna pitanja, od kojih se kao medijski najpopraćenije nametnulo ono o boji kože budućeg princa. Kako bi zaštitio svoju obitelj od raznoraznih pitanja i mogućih osuda, Harry je odlučio preseliti u Kaliforniju, gdje se 2021. rodila princeza Lilibet Diana.

Iako nije puno otkrivao o svojim iskustvima, Harry je sve roditelje nazvao herojima!

Princ Harry raznježen u društvu djece

'Dodjela nagrada WellChild je događaj koji me uvijek inspirira. Priče o mladim ljudima koji se bore s teškoćama, žive živote ispunjene medicinskim zahvatima, boravkom u bolnici i beskonačnim pregledima, podsjećaju nas na snagu ljudskog duha. Za mnoge od nas to je svakodnevni život kakav teško možemo zamisliti, a ipak su nekako mladi ljudi koje susrećem uvijek nasmijani i svaka soba u koju uđu naizgled je obasjana toplinom i pozitivom. Zato ostanite takvi', rekao je Harry na dodjeli nagrada.

Nakon govora Harry je proveo nekoliko minuta u druženju s okupljenima na dodjeli, a pozornost mu je privukao dječak Noah koji ga je zgrabio za bradu. Dječak je izazvao iskren osmijeh princa Harryja i otkrio njegovu blagu narav u blizini djece.

@independent Prince Harry burst into laughter when a young boy grabbed his beard at the WellChild charity event. The Duke of Sussex met with children, teenagers, and their parents at the WellChild Awards at London’s Royal Lancaster Hotel on Monday (30 September). Seven-year-old Noah Nicholson, from Grimsby, who has complex medical conditions, met with Harry and proceeded to grab his bead and cheeks in a touching moment. #fyp #fy #trending #tiktok ♬ original sound - Independent

Primijetivši da na slici iz 2019. Noah nosi igračku Raffy, Harry je otkrio da popularnu igračku žirafe ima i njegova kći Lili: 'Svaki roditelj ima rezervu. Imam najmanje šest rezervnih. Moja kći Lili ima ovu Lovie igračku.'

Naime, riječ je o popularnoj mekanoj igrački koju djeca često shvaćaju kao 'tješilicu'.

U KOLUMBIJI

Nije skidala ruke s Harryja: Meghan ne odustaje od javnih iskaza ljubavi

Pogledaj galeriju