detalj sa značenjem

Zna se što ovo znači: Princ Harry spreman je vratiti se u London

30.09.2024 u 19:29

Bionic
Reading

Princ Harry trenutno je u posjeti Londonu kako bi prisustvovao dodjeli nagrada u suradnji s jednom od dobrotvornih organizacija koja se bavi dobrobiti djece

40-godišnji princ Harry stigao je u London, i to u vrlo zanimljivom izdanju koje ne može značiti ništa drugo negoli spremnost za veliko pomirenje s ocem, a time i konačan povratak u domovinu. Iako je sada stigao na samo par dana kako bi prisustvovao dodjeli nagrada Wellchild, princ Harry ovim potezom je sve rekao.

Princ Harry pokazao je da je spreman slijediti svog oca, i to na vrlo specifičan način koji je teško ne zamijetiti.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Na dodjeli nagrada Wellchild princ Harry osvanuo je u elegantnom odijelu, ali i s kravatom s motivom životinje, baš kako je to Charles ranije činio.

Harry ipak vidi uzor u ocu kralju Charlesu

Iako je Charles ranije birao kravate na zebrice i dinosauriće, Harry je za ovu priliku odabrao kravatu ukrašenu morskim psima te pokazao da se ipak ugleda na svog oca. Modni dodatak potpuno je netipičan za Harryja koji se inače drži ili polo majica ili jednostavnih košulja, a simpatično je da se na ovaj potez odlučio baš na događaju posvećenom djeci.

Inače, otac i sin ovaj se put navodno neće vidjeti, a posljednji susret dogodio se u siječnju kada je Charles sa svijetom podijelio vijest o karcinomu.

Tada je Harry doletio iz Kalifornije da bi s ocem proveo pa makar i 30 minuta, a gesta je navodno omekšala oboljelog Charlesa za kojeg se i inače zna da je miroljubive prirode.

  • +4
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia