james middleton

Brat Kate Middleton podijelio ohrabrujuće vijesti o oporavku princeze

30.09.2024 u 09:23

Bionic
Reading

Kate Middleton njeguje bliski odnos s mlađim bratom Jamesom, koji je sada ohrabrujuće opisao njen oporavak

James Middleton obratio se javnosti s tvrdnjom koja će obradovati sve obožavatelje kraljevske obitelji - njegova sestra Kate je dobro i na putu oporavka.

'Ona je u redu. Nije na meni da govorim u njeno ime o oporavku, ali znam da dobiva pravu podršku i da je stavljen sav fokus na ono što joj je u ovom periodu potrebno. Potrebno je vrijeme da sve dođe na svoje', rekao je James za NBC.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Kate Middleton dobro se oporavlja

Ove riječi samo potvrđuju ono što je Kate Middleton obznanila u emotivnom videu podijeljenom na društvenim mrežama 9. rujna, a u kojem je rekla kako je završila s kemoterapijom te je u procesu oporavka.

Iako su se u međuvremenu pojavile glasine kako je sve bila obmana za javnost, izvori bliski princezi od Walesa redom tvrde kako je njeno zdravstveno stanje zaista iz dana u dan sve bolje, a to je potvrdila i sama Kate jučerašnjom objavom na X-u.

Ohrabrujuć odlazak na balet

Naime, buduća kraljica pohvalila se odlaskom na balet, objavom fotografije plesača na pozornici te porukom u kojoj čestita izvođačima.

  • +2
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

'Čestitam i hvala Engleskom nacionalnom baletu i Sadler's Wellsu na prekrasno snažnoj, dirljivoj i inspirativnoj izvedbi Giselle, Akrama Khana. Kreativnost u svom najboljem izdanju!', piše u objavi uz potpis 'C' za Catherine, što bi značilo da je poruka njezina.

Blizak odnos obitelji Middleton

S bratom Jamesom njeguje bliske odnose te nema sumnje kako je među najbolje upućenima u njeno zdravstveno stanje pa njegove riječi o dobrom oporavku imaju tim veću težinu.

Inače, 37-godišnjak je prije par dana opisao i kako je obitelj prolazila kroz teško razdoblje nakon što je u ožujku Kate dijagnosticiran rak.

opušten IZLAZAK

Brat Kate Middleton i njegova chic supruga snimljeni u šetnji s bebom

Pogledaj galeriju

'Mi smo bliska obitelj koja zajedno prolazi kroz sve', poručio je za Hello! na predstavljanju svoje knjige o ulozi pasa u svom životu.