vrlo su bliski

Brat Kate Middleton otkrio kako se njegova obitelj nosila s njezinom teškom dijagnozom

23.09.2024 u 14:16

Bionic
Reading

Mlađi brat princeze od Walesa, James, uz ostatak ostatak obitelji Middleton, pružili su joj svu ljubav i podršku kroz razdoblje njezinog liječenja od nepoznatog oblika raka

James Middleton (37) je napisao memoare 'Meet Ella: The Dog Who Saved My Life', koji će biti objavljeni 26. rujna. Uoči predstavljanja, dao je rijedak uvid u odnos njegove obitelji sa sestrom, Kate Middleton.

U intervjuu za Hello! James koji živi u Berkshireu sa suprugom Alizee i sinom Inigom te njihovih šest pasa, otkrio je da su Middletonovi vrlo 'bliska' obitelj. Osvrćući se na to kako su podržali princezu tijekom njezine dijagnoze raka ranije ove godine, rekao je: 'Mi smo bliska obitelj koja zajedno prolazi kroz sve'.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

'Bilo je to iskustvo koje sam stekao kroz svoje izazove i osjećam da je to nešto što Catherinina obitelj i naša obitelj također rade. Znam koliko su mi psi pomogli da ti skrenem misli s nečega. Stoga sam siguran da za njih Orla radi svoj posao uz svoju obitelj.' Pas Orla obitelji priceze i princa Williama, dar je od Jamesa.

Bezrezervna potpora

Koliko je njezina obitelj bliska, pokazao je Katein video oporavka od raka ranije ovog mjeseca, koji je prikazao intiman prikaz kraljevske obitelji kao nikada prije. Među ostalim mogu se vidjeti princezini ​​roditelji, Michael i Carole Middleton kako kartaju s Kate, Williamom i njihovo troje djece, Georgeom, Charlotte i Louisom u njihovoj kući u Norfolku. Princ i princeza povezani su s ostatkom obitelji Middleton pa pojavljivanje Middletonovih u Kateinom najintimnijem videu dosad, nije bilo iznenađenje.

opet slavi

Povijest se ponavlja: Kate Middleton uručila pehar pobjedniku Wimbledona

Pogledaj galeriju

Princezini roditelji mjesecima su bili uz nju. U lipnju su se Michael i Carole pojavili u Royal Ascotu, gdje su viđeni kako razgovaraju s princem Williamom. Prije toga, njihov posljednji javni nastup bio je za Božić u Westminster Abbey u Londonu u prosincu.

ZAŠTITNI ZNAK

Princ William ne odustaje od novog imidža kojeg je odobrila Kate, ali i obožavateljice

Pogledaj galeriju

James je podijelio dirljivu poruku za sestru nakon objave njezinog dirljivog videa, koji je označio kraj njezine kemoterapije. 'Ne mogu biti ponosniji', napisao je uz emotikon srca. Također je, nakon što je princeza u ožujku objavila da ide na kemoterapiju, James podijelio dirljivu poruku podrške svojoj sestri. Na Instagramu je objavio fotografiju iz djetinjstva s Kate na planinarenju i poručio: 'Tijekom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao obitelj, i na ovu ćemo se penjati s tobom.'

Obožavatelji kraljevske obitelji tada su brzo reagirali ističući kako će James podržavati Kate na isti način na koji je ona bila uz njega u njegovim borbama s depresijom. Ranije je govorio o tome kako su se Kate s njegovim roditeljima i sestrom Pippom, okupili kako bi mu pomogli da prevlada kliničku depresiju. Također je govorio o tome kako su Kate i Pippa išle na terapije zajedno s njim u znak podrške.

Osim njega i roditelja, uz sestru je uslijed njezinih zdravstvenih problema bila i Pippa Middleton (41). Brat i sestre viđeni su zajedno ovog ljeta, tijekom jednog od rijetkih Kateinih javnih izlazaka nakon njezinog trijumfalnog povratka u središte pozornosti.

'Moje su sestre došle na neke moje terapije', rekao je. 'Uvijek su bili uz mene u teškim trenucima, a bili su uz mene iu najtežim trenucima. Zbog toga sam zauvijek zahvalan.'

Dolazi nakon što je James otkrio kako mu je otac rekao da je njegovo obrazovanje od 32.000 funti godišnje 'bačenje novca' nakon što je bio prisiljen četiri puta ponovno polagati A-Level iz kemije.

Mlađi brat princeze od Walesa govorio je o izazovima s kojima se suočavao u školi u svojim novim memoarima Upoznajte Ellu: Pas koji mi je spasio život.