ROĐENDANSKA ZABAVA

Brat Kate Middleton otkrio kako se sa sestrom osramotio pred kraljicom Elizabetom

15.09.2024 u 09:14

Bionic
Reading

James Middleton u svojoj knjizi prisjetio se nezaboravnog susreta s pokojnom kraljicom Elizabetom

James Middleton nije ostavio dojam kakav je želio na kraljicu Elizabetu na rođendanskoj zabavi svoje sestre Kate Middleton.

U svojoj novoj knjizi, Upoznajte Ellu: Pas koji mi je spasio život, opisao je nezaboravan susret s pokojnom kraljicom u Sandringhamu. Otkrivši da su on i Pippa žurili tamo nakon kasnonoćnog leta iz Francuske, James je napomenuo da su se potom odvezli u Bucklebury kako bi se spakirali.

'Pippa i ja smo zakasnili na Catherininu rođendansku zabavu, što, u normalnim okolnostima, ne bi bilo previše važno, ali ovaj put je kraljica ljubazno ponudila da bude domaćica čajanke u Sandringhamu', napisao je James, napomenuvši da je taj 'mali detalj' učinio njihovo kašnjenje 'malo nezaboravnijim'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Nakon što je ga je ulovila panika zbog neispeglane košulje i izgubljenog gumba za manšete, objasnio je da su on i Pippa konačno stigli na događaj 'bez daha i zbunjeni'. James je priznao da je uvježbavao što će reći kraljici po dolasku, ali nije išlo baš sve po planu.

  • +2
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

'Strčao sam niz stepenice preskačući po dvije odjednom i uletio u prostoriju gdje su se svi okupili na čaju, gotovo se sudarivši s Njezinim Veličanstvom. Baš kad sam ušao, kraljica i princ Philip su se spremali otići. Pippa je bila odmah iza mene i eto nas, uletjeli smo na kraljevsko okupljanje na prilično neceremonijalan način'.

Susreti s kraljicom

Zbunjeni James je zaboravio što je namjeravao reći. 'U svojoj slijepoj panici, izlanuo sam: 'Žao mi je što kasnimo, Vaše Kraljevsko Veličanstvo'. 'Čuo sam frktanje smijeha i pogledao pokraj kraljice da vidim kako svi u prostoriji prigušuju hihotanje'. Kraljica je odgovorila: 'Oh, kako je lijepo vidjeti te, James. Mora da si gladan. Pobrinite se da nešto pojedete'.

Na drugom mjestu u svojoj knjizi, James se prisjetio kako je jednog Božića slagao slagalicu s Njezinim Veličanstvom. 'Bila je to vrsta aktivnosti u kojoj bih uživao sa svojim djedom i bakom, od kojih su svih četvero umrli u razmaku od tri godine dok sam bio tinejdžer', napisao je James, objašnjavajući da mu se taj dan 'još uvijek čini nadrealnim. 'Činjenica da sam bio tamo s kraljicom, još uvijek mi je to zapanjujuće.'