NOVA FOTOGRAFIJA

Ovim su potezom Kate i Williama dali jasno do znanja da su loši dani iza njih

11.09.2024 u 08:46

Bionic
Reading

Nakon što su objavili video, nastao ovog ljeta tijekom obiteljskog odmora, a koji je Kate Middleton iskoristila kako bi sa svijetom podijelila novosti o svom zdravlju, ona i princ William odlučili su se na znakovit potez

Kako bi pokazali da je sve loše iza njih i da spremno dočekuju budućnost, princ i princeza od Walesa odlučili su se na sitnu, ali znakovitu promjenu.

Nakon što je objavljen video u kojem je sudjelovala cijela obitelj, a koji je sniman ovoga ljeta i kojim je Kate Middleton otkrila kako je završila s kemoterapijom, na svom službenom Instagram profilu pod nazivom The Prince and Princess of Wales napravili su malu promjenu.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Dosadašnju fotografiju zamijenila je nova i to trenutak uhvaćen i u videu, a na kojem Kate i William sjede na dekici na travi, drže se za ruke i smiju poput djece.

Najljepši trenuci ljeta

Video je inače snimio Will Warr, a snimalo se tijekom kolovoza u Norfolku, a u montiranom uratku našli su se najljepši trenuci ovoga ljeta u kojima je sudjelovala cijela obitelj - Kate i William, kao i djeca: George, Charlotte i Louis.

  • +2
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Ono zbog čega je ovaj video itekako poseban, osim informacije koju je 42-godišnja Kate podijelila sa svijetom, otkrivši da je kemoterapija iza nje, opušteno je izdanje kraljevske obitelji.

ZAŠTITNI ZNAK

Princ William ne odustaje od novog imidža kojeg je odobrila Kate, ali i obožavateljice

Pogledaj galeriju

Ne samo da su svi ležerno odjeveni, da trčkaraju posvuda, smiju se i uživaju, nego je uhvaćen i intimni trenutak koji se prijašnjih godina, barem za života kraljice Elizabete II, nije smatrao primjerenim. Riječ je naravno o dijelu videa na kojem Kate leži na deki postavljenoj na pješčanoj plaži, William se naginje nad nju i ljubi je dok ih šokirana princeza Charlotte gleda, a princ Louis skače oko njih..