UNIJELA NADU

Obiteljski život Kate Middleton zabilježen u dirljivoj snimci

09.09.2024 u 20:07

  • +2

Kate Middleton i princ William s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Princeza od Walesa danas je obznanila kako se planira pojaviti na 'još nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima', dok je njezin fokus i dalje usmjeren na borbu protiv raka

Svjetsku javnost britanska miljenica ovog ponedjeljka dirnula je emotivnim videom kojim je otkrila da je završila s kemoterapijom nakon što joj je ranije ove godine dijagnosticiran rak.

U tom videu snimljenom prošlog mjeseca u Norfolku, Kate s princom Williamom i troje djece istražuje šumsko područje, veličanstvena polja i ono što je možda njihova omiljena plaža u blizini seoske kuće Anmer Hall.

U jednom zabavnom trenutku princ William (42) spašava gusjenicu koja je Charlotte pala na glavu dok obitelj uživa na pikniku ispod impresivnog stabla.

Ali to nije jedina radosna scena zabilježena u snimci - koju je snimio jedan od njihovih omiljenih filmaša, Will Warr.

Zaigrani William i Kate snimljeni su kako leže jedno pored drugog na pijesku, dok George i Louis za to vrijeme veselo trčkaraju.

U emotivnoj snimci i roditelji Kate Middleton

Snimka također prikazuje roditelje Kate, Michaela i Carole Middleton, koji su njezin nepokolebljivi izvor podrške.

Na snimci sjede za stolom u blagovaonici, kartajući sa svojim unucima, kćeri i princom Williamom.

Energični prinčevi George i Louisu uz sestru Charlotte također su se penjali po drvenim balvanima tijekom zapanjujućeg trominutnog videa popraćenom emotivnom porukom britanske princeze.

  • +11
Carole Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Avalon / Avalon / Profimedia

'Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila svoju kemoterapiju.

'Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo oluje'.

'Putovanje do zdravlja je složeno, zastrašujuće i nepredvidivo za sve, a posebno za one koji su vam najbliži. Uz poniznost, također vas dovodi licem u lice s vlastitim ranjivostima na način na koji nikada prije niste razmatrali, a time vam dajući novu perspektivu'.

'Veselim se povratku na posao'

'Ovo je vrijeme iznad svega podsjetilo Williama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen. '

Govoreći o svojim planovima za naredne mjesece, Kate je izjavila: 'Sada je moj fokus da učinim sve što mogu da pobijedim rak. Iako sam završila s kemoterapijom, moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug. Međutim, veselim se povratku na posao i još nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Unatoč svemu što se dogodilo, ulazim u ovu novu fazu oporavka s obnovljenim osjećajem nade i cijenjenja života. William i ja smo jako zahvalni na podršci koju smo primili i crpili smo veliku snagu od svih onih koji nam pomažu u ovom trenutku'.

Svoje obraćanje javnosti Kate je završila duboko dirljivom i emotivnom porukom upućenom oboljelima od raka i njihovim obiteljima: 'Svima onima koji nastavljaju svoj put u borbri protiv raka – ostajem s vama, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame može doći svjetlo, pa neka to svjetlo svijetli.'

Izvor iz palače naglasio je da, iako se princeza raduje preuzimanju 'pregršt' javnih angažmana u nadolazećim mjesecima, njezin fokus je na potpunom oporavku, a put do njega je 'dug'.

Kate Middleton i Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Ella Ling/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia