PRIJE OČEKIVANOG

Kate Middleton mogla bi se vratiti kraljevskim dužnostima puno ranije, cure detalji...

08.09.2024 u 15:17

Bionic
Reading

Britanski mediji ovog su se vikenda raspisali, očito dobro upućeni od strane pojedinih izvora iz kraljevske palače, kako bi se Kate Middleton mogla vratiti svojim zaduženjima puno ranije od očekivanog, a nagađa se kako bi prva prigoda trebala biti Remembrance Day, kada bi se Kate trebala pridružiti kralju Charlesu III na misi zadušnici

Prema svemu sudeći princeza od Walesa svoje novo pojavljivanje u javnosti trebala bi imati u studenom, na Remembrance Dayju, a 10. studenog, kako navode britanski mediji, trebala bi se pridružiti kralju na misi zadušnici u Whitehallu.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nakon što je provela ljetni odmor u Anmer Hall u Norfolku, gdje su uz nju bili suprug, princ William, i njihova djeca - George, Charlotte i Louise - Kate navodno naveliko planira svoj povratak na velika vrata.

Otkako je s javnosti, ranije ove godine, podijelila da joj je dijagnosticiran karcinom, Kate se povukla iz javnog života, fokusirajući se na ozdravljenje, a njezina dva javna pojavljivanja ovog ljeta dočekana su s oduševljenjem od strane njezinih obožavatelja, ali i štovatelja kraljevske obitelji.

u kraljevskoj loži

Napetost na Wimbledonu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ne skrivaju uzbuđenje

Pogledaj galeriju

Tradicija se nastavlja

Uz pojavljivanje u Whitehallu, Kate ne namjerava prepustiti drugima organizaciju mise i slavlja 'Together at Christmas' u Westminsterskoj opatiji, čiji je pokrovitelj i organizator već godinama, a koji se tradicionalno obilježava u prosincu.

Sve ovo samo je nastavak svega što se posljednjih tjedana događa, a to su sve učestaliji sastanci s njezinim osobnim tajnikom Tomom Whiteom, ali i Leejem Thompsonom, glavnim PR stručnjakom za Walesove. S njima Kate priprema svoj povratak i planira što će i kako odraditi u budućnosti.

DOBRO SE ZABAVIO

Kralj Charles poput princa Louisa: U nevjerici se lupio po čelu, a onda su krenule i suze...

Pogledaj galeriju

Važno je napomenuti da unatoč nagađanjima britanskih medija niti jedan od ovih događanja ili datuma nije službeno potvrđen u njezinom rasporedu. Ono što se zna je da se neće pridružiti suprugu, princu Williamu, na njegovom kratkom putovanju u Cape Town početkom studenog na dodjeli Eartshot Prize nagrada.