provjeren dizajn

Kate Winslet dugo nije izgledala ovako dobro: Ova haljina zapela bi za oko i Kate Middleton

04.09.2024 u 11:32

  • +6

Kate Winslet

Izvor: Profimedia / Autor: James Warren / imago stock&people / Profimedia

Bionic
Reading

Za londonsku premijeru filma 'Lee' Kate Winslet zablistala je u elegantnoj i laskavoj haljini čiji dizajn potpisuje Jenny Packham, britanska dizajnerica koju voli i Kate Middleton

Kate Winslet plijenila je pozornost na crvenom tepihu povodom londonske premijere njezinog novog filma 'Lee'. U filmu, Oscarom nagrađena glumica glumi Lee Miller, model koja je postala fotografkinja odgovorna za snimanje nekih od najuzbudljivijih slika Drugog svjetskog rata.

Haljina koja bi se svidjela i Kate Middleton

Za premijeru na crvenom tepihu, Kate je posegnula za djelom britanske dizajnerice Jenny Packham koja je zaslužan za neke od najupečatljivijih izgleda Kate Middleton. Glumica je nosila elegantnu crnu haljinu s blago uzdignutim ramenima i pripijenom siluetom. Jednostavnom kroju u vječnoj crnoj boji glamurozan štih davali su svjetlucavi cvjetni ukrasi te duboki dekolte.

Naime, haljina je bila uskog kroja u crnoj boji s dubokim V izrezom. Na kratkim rukavima, ramenima i dekolteu haljine prišiveni su svjetlucavi zlatni cvjetni ukrasi koji su dodali dašak sjaja cijelom izgledu.

Elegantan stajling

S haljinom koja je bila glavni adut njezinog fantastičnog izgleda, Kate se odlučila za minimalan nakit te posegnula samo za parom nježnih naušnica. Zahvaljujući Nicoli Clarke, Kateina plava kosa bila je stilizirana u meke kovrče, a make-up potpisuje umjetnica Lisa Eldridge. Za Katein stajling zaslužna je stilistica Cheryl Konteh, koja je također radila sa zvijezdom 'Challengersa' Mikeom Faistom i glumicom Jasmine Jobson.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iače, Jenny Packham dugo godina je jedna od omiljenih dizajnerica Kate Middleton. Princeza od Walesa prethodno je nosila haljine londonske dizajnerice još 2011. godine, a posebno se ističu one odabrane za gala večeru povodom 10. godišnjice ARK-a i Nacionalni memorijalni arboretum Appeal u palači St. James u Londonu.

Tijekom jednog od svojih posljednjih pojavljivanja prije nego što se početkom 2024. povukla s dužnosti višeg člana britanske kraljevske obitelji kako bi se usredotočila na liječenje raka, princeza od Walesa nosila je haljinu Jenny Packham tijekom večernjeg prijema za članove diplomatske službe u Buckinghamskoj palači u prosincu 2023.