okrenula stranicu

Nova poslovna avantura: Severina će postati televizijska voditeljica i dobiti vlastiti talk show

07.09.2021 u 09:38

Bionic
Reading

Lijepe vijesti stižu za hrvatsku pjevačicu i jednu od najvećih regionalnih zvijezda tjedan dana nakon što joj je vraćeno zajedničko skrbništvo nad sinom Aleksandrom kojeg ima iz veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Uskoro će postati televizijska voditeljica i dobiti vlastiti talk show

Riječ je o istoj televiziji sa sjedištem u Banja Luci na kojoj svoju karijeru nastavlja i donedavna voditeljica emisije Provjereno Ivana Paradžiković, a regionalni kanal kojeg pokreće Igor Dodik, sin političara Milorada Dodika, piše Slobodna Dalmacija.

Trebao bi se zvati TV Una, a prema neslužbenim informacijama - emitiranje programa će početi do kraja godine. Riječ je o news kanalu koji će pokrivati aktualnosti s područja zemalja regije, a prezentacija imena i koncepta dogodit će se na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Prisjetimo se, Severini to ne bi bio prvi put da je vidimo u ulozi voditeljice. Početkom devedesetih, prije nego je postala jedna od najvećih zvijezda kod nas i šire, s Ivanom Banfić na HTV-u je radila glazbenu emisiju 'Top Cup' gdje su među ostalim i pjevale obrade hitova. U to je vrijeme iz Splita putovala na snimanja u Zagreb.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL