URAGAN MILTON

Novo javljanje Nataše Janjić Medančić s Floride: 'Uragan udara za koju minutu/sat, ali oni...'

10.10.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Glumica Nataša Janjić Medančić stavila je nove objave na svoj Instagram profil, u kojima pokazuje kako u dijelu Floride, gdje se nalaze ona i suprug Nenad Medančić, nema nikakve naznake razornog uragana Miltona

Nakon što je jučer smirila svoje prijatelje, poznanike i obitelj, pokazavši na karti gdje se ona i suprug Nenad Medančić nalaze na Floridi, glumica Nataša Janjić Medančić u novoj je objavi pokazala da su itekako sigurni tamo gdje se nalaze.

Dapače, na tom dijelu Floride ljudi normalno uživaju u svakodnevici, kupaju se u oceanu, rade, a tome se prilagodila i naša glumica koja je prije nekoliko dana tamo otputovala sa suprugom, koji je pak tamo došao poslovno. Dok on radi u tamošnjoj bolnici, ona uživa u svemu što se tamo nudi.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

No, to ne znači da ne prati i što se događa s razornim uraganom Miltonom koji je zahvatio Floridu. Iako je, tamo gdje se Nataša Janjić Medančić nalazi zalazak sunca i dalje savršen, drugi dio Floride je pod vodom, a sve to popratila je i na vijestima.

Slikajući TV ekran na kojem je reporter jedne od brojnih američkih televizija, a koji se uživo javio 'sa ceste'. Preko fotografije je Nataša napisala:

Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

'Moraš voljeti Amerikance. Uragan udara za koju minutu/sat, ali oni imaju svog reportera koji izvještava s prve crte. Evakuirali ljude iz gradova, ali mukica se drži goloruk na oluji. Svako malo ga odnese, može mu nešto doletjeti u glavu, ali on se ne da i priča li priča. Čisti egzibicionizam!'