ljetno guštanje

Morski look: Za svoje ljetno izdanje Nataša Janjić Medančić dobila pregršt komplimenata

30.07.2024 u 11:21

Bionic
Reading

Svoj ljetni odmor naša glumica sa svojim najmilijima provodi na Jadranu, a da Nataša Janjić Medančić uživa svim svojim bićem, vidi se iz svake njezine objave na društvenim mrežama

Nataša Janjić Medančić na domaćoj sceni je postala obilježjem brojnih filmova, serija i predstava, a mnogi joj zavide i na skladnom obiteljskom životu. Trenutačno se opušta na moru, a s obožavateljima svakodnevno dijeli svoje posebne trenutke.

Skok u bazen

Zadnjih dana je boravila na Sutivanu na Braču, a u zadnjoj objavi se javila s Visa. Brojnim fotografijama je pridodala jednu, koja je posebna iz nekoliko razloga. Naime, osim prirodnom ljepotom, pažnju je plijenila i činjenica da se glumica pokazala u kupaćem kostimu, što se ne događa često. Prvo je pozirala u dugoj žutoj haljini, a potom i u smeđem bikiniju u kojem je skočila u bazen.

'Čudesno slatka i zgodna žena', 'Ostani uvijek gingerica, ti i Hurem ste mi zauvijek postavile mindset na tu predivnu boju, samo se jos nisam odlucila oblajhati da se 'pogingerim'', 'Uvijek zanimljiva i originalna'... samo su neki od komentara ostavljenih ispod objave.

Inače, glumica je 24. srpnja proslavila 4. rođendan svoje djevojčice Kaje kada joj je posvetila nikad emotivniju objavu na društvenim mrežama. 'Moje sve, moja najljepša i najčudesnija, moja lavica, vatra i cvijet, od danas ima 4! Budi mi sretna, zdrava i odvažna, sve što jesi i još više, jedina moja kćeri, i da dijelimo tvoju radost do kad god nas budeš trebala. Voli te mama do neba i nazad’, napisala je i rastopila mnoga srca.

>> Nataša Janjić Medančić: 'Iz dana u dan gradim štitove protiv svih loših vijesti. Imamo ratni plan u smislu kamo ćemo ako se nešto strašno dogodi' <<

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Splitska glumica otkrila je da su ona i suprug Nenad Medančić svojoj mezimici napravili pravu malu kućnu zabavu te je pokazala prostor uređen balonima i motivima jednoroga.

subotnja špica u gradu

Prava Splićanka ne odvaja se od sunčanih naočala, kao ni ostali poznati na jutarnjoj špici

Pogledaj galeriju