sretan par

Nataša Janjić Medančić nasmijala pratitelje na temu braka, suprug je komentirao: 'Težak je ovaj život'

30.06.2024 u 19:10

Bionic
Reading

Naša slavna glumica ne samo da blista na pozornici i ekranu, već i u privatnom životu. Njezine česte iskrene poruke, romantični videozapisi i razni drugi prizori svjedoče o velikoj ljubavi sa suprugom Nenadom Medančićem pružajući inspiraciju mnogima koji prate njezinu karijeru i životne trenutke

Nataša Janjić Medančić sparan dan začinila je danas dozom humora i zabavila prijatelje i fanove napravivši video na temu braka.

U njemu je na simpatičan način prikazala 'kako misli da zvuči kad raspravlja s mužem', a onda pokazala 'kako je on čuje'. Očekivano, dobila je zanimljive komentare: 'Ima nas još', 'Dakle svugdje isto', 'Mi se ne deremo mi tako pričamo, jer oni ne čuju', pisali su joj oni koji je prate, a javio se i njezin suprug Nenad Medančić.

'Ne znam šta da više dodam…težak je ovaj život', našalio se ugledni ortoped.

Supružnike 'su spojili' Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić koji su smatrali da su njihovi prijatelji stvoreni jedno za drugo, a za njihovu se vezu doznalo tek nakon što je 2018. godine u javnost iscurila vijest da je Nataša trudna.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Vjenčali su se u potpunoj tajnosti a sina Tonija dobili su sredinom veljače 2019. godine. Djevojčicu Kaju glumica je rodila u srpnju 2020. godine.

  • +2
Nataša Janjić Medančić, Nenad Medančić Izvor: Cropix / Autor: Danijel Bartolic / CROPIX