pomno razrađeno

Obitelj Kate Middleton živi pod čitavim nizom skrivenih sigurnosnih mjera, a do njihovog doma vodi čak sedam ulaza

08.03.2023 u 14:30

Bionic
Reading

Sigurnost je na prvom mjestu članova kraljevske obitelji. Kralj Charles i kraljica Camilla te princ William, prvi sljedeći u redu na prijestolje, vode računa o svim mogućim nepogodama pa su poduzeli razne mjere koje bi ih mogle zaštititi

Sigurnost je kraljevskoj obitelji izuzetno važna te poduzimaju sve mjere kako bi zaštitili svoje članove od mogućih napada. Princ William i Kate Middleton nedavno su odlučili preseliti na imanje koje je sigurnije za život, a pojedinosti koje poduzimaju učinit će vam se pretjeranima, no ipak je riječ o najpoznatijoj britanskoj obitelji.

Kraljevska obitelj željela je više privatnosti daleko od Londona pa su preselili u Windsor gdje njihov dom na osami pruža i više sigurnosti.

Koliko žele zaštititi privatan život pokazuje i činjenica da nigdje ne postoje podaci kako izgleda unutrašnjost njihova doma, osim par kadrova koje je William pokazao tijekom svojih obraćanja javnosti.

Prema saznanjima koje donosi Daily Mail njihovo imanje smješteno je unutar većeg imanja na kojem se nalazi dvorac, a prednost skrivene lokacije je i činjenica da do njihovog doma postoji čak sedam ulaza, što je velik zalogaj za nekog tko bi eventualno htio narušiti njihovu privatnost.

U Kensingtonu su imali i tunele za bijeg koje bi koristili u slučaju nekakvih elementarnih nepogoda ili rata, a palača je bila opremljena i visokotehnološkim sigurnosnim sustavima.

  • +9
George, Charlotte i Louis Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim toga, svi članovi kraljevske obitelji na putovanje odlaze sa zanimljivom prtljagom - vrećicama zalihe krvi putnika.

'Morate biti sigurni da pokrivate svaku mogućnost i svaku moguću katastrofu, stoga se moraju ponijeti vrećice krvi u slučaju da je nekome potrebna transfuzija. Ne postoji jamstvo da ćete na odredištu, u slučaju da vam zatreba, dobiti pravu krvnu grupu', otkrio je bivši kraljičin tajnik Arbiter.

Seosko imanje 'Highgrove House' kralja Charlesa i kraljice Camille ima čitav niz skrivenih sigurnosnih mjera, uključujući sobu za paniku, zonu zabrane leta i posebne zakone koji se primjenjuju na posjedu. Bilo je mnogo nagađanja o tome što bi se moglo pohraniti u sobi za paniku, a zaključak je da bi se tamo, između ostalog, mogla pronaći zaliha hrane te zalihe krvi koje odgovaraju krvnim grupama Charlesa i Camille!

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA