LEGENDI KAO ADDAMSI

Obitelj slavnog glazbenika preobratila se u najčudniju obitelj na svijetu: U svoju ulogu najviše se uživjela petogodišnja Luna

30.10.2021 u 12:24

Bionic
Reading

Glazbenik John Legend i njegova supruga Chrissy Teigen u najsablasniji vikend u godini zakoračili su kao obitelj Addams. Kostimiranju uoči Noći vještica pridružila su se i njihova djeca, petogodišnja Luna i trogodišnji Miles, a možda i Chrissy roditelji

Chrissy se preobrazila u Morticiju, noseći dugu crnu periku i vamp haljinu, s jarko srveniom ružem na usnama, dok je John odjeven u odijelu s prugama i noseći tupe i tanke brčiće utjelovio Gomeza.

Uloga djece obitelji Addams prihvatila su se njihova djeca, a dok je Miles korektno odglumio preslatkog Pugsleya, Luna se potpuno uživjela u ulogu Wednesday, ne skidajući ozbiljan izraz lica.

Njenu predanost liku primijetili su na Instagramu i John i Chrissy.

'Ona inzistira na tome da ostane u liku na svim fotografijama. Nema osmijeha kod Wednesday', napisao je Legend uz selfie sa svojom mezimicom.

I bivša manekenka primijetila je kako je njeno starije dijete stvarno ušlo u svoj lik, objavivši zajedničku fotografiju s Lunom.

Chrissy je djelić atmosfere podijelila i na Instagram Storyju, a čini se kako zabava na temu obitelji Addams nije bila samo obiteljska, nego se u dvorištu njihove vile na Beverly Hillsu okupilo veće društvo.

Pridružila im se i Chrissyna mama Pepper Thai u ulozi bake Addams, a nagađa se kako se iza dlakavog kostima Rođaka Itta krije njezin tata Ron.

Naravno, okupljanje obitelji Addams nije moglo proći bez tematske pjesme kojuje John Legend odsvirao na svom klaviru. Pridružili su mu se i svi ostali članovi, osim Milesa, a preslatka Luna i u videu je odigrala zapaženu ulogu, pokazujući na trenutak čak i osmijeh između prepoznatljivih Wednesdayinih pletenica.