LJETO U CRNO-BIJELOJ TEHNICI

Objavila fotografiju sa obiteljskog putovanja: Ovakvu Nives Ivanišević imamo rijetko kad priliku vidjeti

28.07.2020 u 17:18

Bionic
Reading

Lijepa radijska voditeljica i glumica Nives Ivanišević na svom je Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju sa jednog od prijašnjih godišnjih odmora

Voditeljica Nives Ivanišević nekoliko je puta već na svojoj stranici Instagrama objavila fotografije sa egzotičnih godišnjih odmora, no ovaj je put to učinila u crno-bijeloj tehnici povodom trenda koji trenutno vlada internetom. U pitanju je 'crno-bijeli izazov' kojem je cilj potpora ženama širom svijeta.

Život joj se polako vraća u normalu nakon niza loših događaja.

Nives Ivanišević s mužem Goranom bila je na teniskom turniru u Zadru gdje se slavni tenisač zarazio. Srećom, Nives Ivanišević nije dobila virus, no zbog svog kontakta sa zaraženom osobom provela je 14 dana u samoizolaciji, dok je Goran Ivanišević proveo tri tjedna u Zadru nakon čega je test pokazao da je negativan na koronavirus.

  • +4
Nives i Goran Ivanišević Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nakon što se našla u samoizolaciji, Nives Ivanišević doživjela je bolni gubitak – preminula joj je majka. Voditeljica s majkom se oprostila prekrasnom i dirljivom objavom na Instagramu.

Ovih dana voditeljica dijeli fotografije s psom Marlijem te jednu crno-bijelu iz Opatije na kojoj se tušira, pretpostavljamo nakon izlaska iz mora. Nives Ivanišević u svojoj je objavi nominirala kolegicu Mariju Omaljev-Grbić da sljedeća objavi crno-bijelu fotografiju u znak podrške ženama.