nasmijana lica

Objavljena nikad viđena fotografija Kate Middleton i princa Wiliama

29.05.2024 u 15:04

Bionic
Reading

Kate Middleton i princ Wiliam prošlo su proljeće posjetili Wales, a tamo je i nastala fotografija koja je prije par dana objavljena na Facebooku

Princa Williama i Kate Middleton posljednji smo put zajedno vidjeli na Božić 2023, a sada je na društvenim mrežama osvanula njihova nova fotografija! Iako je fotografija snimljena u travnju 2023. godine, obožavatelje je razveselio dosad neviđeni snimak koji pokazuje nasmijan kraljevski par.

U ponedjeljak je na društvenim mrežama podijeljena dosad neviđena fotografija princa Williama i Kate Middleton koja je snimljena tijekom njihovog posjeta Walesu.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Prošlo je godinu dana otkako smo Williamu i Kate, princu i princezi od Walesa, poželjeli dobrodošlicu u Duffryn Mawr! Bilo nam je drago ugostiti Williama i Kate na jednoj noći kada su posjetili Brecon Beacons', stoji na društvenim mrežama uz dodatak: 'Bili su tako ljubazni i prijateljski nastrojeni da je bilo zadovoljstvo ugostiti ih ovdje.'

U razdoblju kada ne viđamo nove fotografije Kate Middleton, ova fotografija podsjetnik je na srdačnost s kojom je pristupala svojim kraljevskim dužnostima.

Uvijek nasmijana princeza zasad se još ne vraća svojim dužnostima, no izvori otkrivaju da oporavak teče dobro.

'Bili smo doista jasni da joj trebaju prostor i privatnost da se sada oporavi. Vratit će se na posao kada dobije zeleno svjetlo liječnika', stoji u nedavnom priopćenju.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...