tužan kraj

Odabrala je poseban datum: Jennifer Lopez predala papire za razvod

21.08.2024 u 09:27

Bionic
Reading

Strani mediji raspisali su se o posljednjem potezu Jennifer Lopez! Popularna je glazbenica predala papire za rastavu braka od glumca Bena Afflecka te se sad čeka njegova reakcija

Braku Bena Afflecka i Jennifer Lopez stvarno je došao kraj. Premda je u najvećim obožavateljima i dalje tinjala nada da bi popularan američki par ipak mogao riješiti nesuglasice i dati ljubavi još jednu priliku, popularna glazbenica i glumica odlučila je staviti točku na 'i'.

Već nekoliko mjeseci traje svojevrstan lov na vjenčane prstene Afflecka i Lopez, oni ih neprestano skidaju pa ponovno stavljaju, no čini se da to vraćanje prstena ipak nije značilo pomirenje.

Jennifer Lopez povukla posljednji potez

Kako doznaju strani mediji, glazbenica je u utorak podnijela dokumente sudu okruga Los Angeles, a na sud je stigla sama, bez pratnje odvjetnika.

Datum predaje papira za rastave nije slučajan ni bez dubljeg značenja, baš kao što je sve što čine poznati. Naime, 20. kolovoza ima veliku emotivnu vrijednost za par jer su na taj dan 2022. godine proslavili svoje vjenčanje pompoznim slavljem na glumčevom imanju.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: LAGOSSIPTV/Blue Images Love/Spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Kao datum rastave od Afflecka navela je 26. travnja 2024., što konačno daje odgovor na naše pitanje otkad zapravo postoji mogućnost rastave braka koji se dotad činio skladan i idiličan.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević