na čemu su?

Što se događa s Dakotom Johnson i Chrisom Martinom: Je li 'prekidu' kumovao zgodni glumac?

20.08.2024 u 17:59

Bionic
Reading

Ova je godina, čini se, presudna za veze poznatih parova. Nakon što su se razveli Ben Affleck i Jennifer Lopez, još jedan glumačko-pjevački odnos našao se pod povećalom. Riječ je o Chrisu Martinu, frontmenu benda 'Coldplay', i glumici Dakoti Johnson

Glumica Dakota Johnson i frontmen benda 'Coldplay' Chris Martin novi su par oko čijeg se statusa veze naveliko priča. Poznati par već je godinama zajedno, s vremenom su 'pale i zaruke', a onda se prije par dana pročulo kako je svemu stigao kraj te da su krenuli odvojenim putevima.

Kako je ranije izvijestio Daily Mail, navodno je Martin prihvatio da je veza gotova i da je najbolje odvojeno nastaviti dalje. Par se trenutno nalazi na drugim krajevima svijeta jer je glazbenik na zapanjujućoj turneji Europom, dok Johnson ljeto provodi radno.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Dakota Johnson i Chris Martin u krizi

Šuškanjima o predbračnim problemima u odnosu nisu pomogle ni fotografije na kojima je glumica svoju sreću podijelila s poznatim kolegom.

Naime, Dakota Johnson i šarmantni glumac Pedro Pascal viđeni su na koncertu u Londonu, gdje su se zabavljali, ali i zagrljajima i pogledima pokazali da ih je suradnja na filmu 'Materialists' itekako zbližila.

Ipak, izvor za People tvrdi da je među Martinom i Dakotom sve u najboljem redu!

'Njihova veza funkcionira jer su oboje vrlo neovisni i zapravo imaju živote i izvan svoje veze. Kao da svaki put kad neko vrijeme nisu viđeni zajedno, kruže glasine o prekidu', rekao je izvor objasnivši da je njihova veza stabilna i čvrsta.

Ipak, tijekom godina bilo je nesuglasica...

'Naravno, imali su problema i odmarali su se jedno od drugog u prošlosti, ali sada je sve super. Oboje vole svoje karijere. Balansiraju stvari najbolje što mogu', tvrdi izvor.

  • +3
Dakota Johnson i Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia