proslavili veliki dan

Ana Gruica Uglešić poručila suprugu: 'Sa mnom zaslužuješ beneficirani radni staž'

19.08.2024 u 12:37

Bionic
Reading

Splitska glumica i fitness trenerica Ana Gruica Uglešić zaljubljena je i živi bračnu idilu sa psihijatrom Boranom Uglešićem. Prvo su sklopili civilni brak, a potom su se vjenčali i u crkvi nakon što je on dobio crkveni razvod od bivše supruge Diane. Ovih dana obilježili su sedmu godišnjicu svoje ljubavi

Nema tko nije čuo za izreku da je 'sedma godina veze/braka krizna'. Riječ je o psihološkoj teoriji da nakon sedam godina sreća i zadovoljstvo naglo počinju ići nizbrdo, no u slučaju splitskog para to je daleko od istine.

Ana Gruica Uglešić kao da je sve zaljubljenija u svog supruga Borana Uglešića, a nerijetko se njezina sreća može vidjti i u objavama na Instagramu.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Atraktivna brineta na toj društvenoj mreži je obilježila njihov posebni dan, gdje je objavila nekoliko zajedničkih fotografija s voljenim suprugom s njihovog vjenčanja. 'Hvala ti što već sedam godina veze, od toga šest godina civilnog i jednu godinu crkvenog braka ovako gledaš u mene. Bez treptaja oka. Vrijedi nam kao 14 godina, jer biti sa mnom zaslužuje beneficirani radni staž. Sretna nam godišnjica, mužu moj. Obolet', poručila je 41-godišnjakinja.

u dobru i u zlu

Ana Gruica i Boran Uglešić uplovili u crkveni brak

Pogledaj galeriju

Ana se na Instagram pričama pohvalila i čime ju je njezin Boran iznenadio za godišnjicu. 'Baba grdelinuša, djelo akademskog slikara Nene Mikulća'. Hvala mužu moj, napisala je u objavi Gruica uz pjesmu 'Zagora me rodila'.