u bikiniju i savršenoj haljini

Pokazala sve svoje čari: Ana Gruica Uglešić izgleda bolje nego ikad

03.08.2024 u 11:19

Bionic
Reading

Brojne domaće zvijezde iskoristile su sunčane ljetne dane za odlazak na atraktivne europske i svjetske destinacije, a svoje pratitelje na društvenim mrežama redovito časte očaravajućim kadrovima

Među onima koji ljetne dane provode na rajskoj destinaciji jest i domaća glumica i fitness trenerica Ana Gruica Uglešić koja uživa u čarima grčkog Mykonosa.

Obožavatelje proteklih dana ostavlja bez daha senzacionalno zavodljivim stajlinzima, a u prošloj objavi nadmašila je samu sebe nizom fotografija među kojima je teško odlučiti na kojoj izgleda bolje.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Haljina bez mane

Prvo je priložila selfie na kojem pozira u crnoj midi haljini dugih rukava i pripijena kroji koji neodoljivo laska njenoj isklesanoj figuri, s prorezi oko dekoltea strukturiranog nalik bikiniju svemu su pridali dodatnu dozu seksepila.

Ovu haljinu, kojoj je nemoguće pronaći manu, uskladila je sa sandalama na petu i remenčiće u formi crnih kuglica te mini torbicom nošenom preko ramena, dok su dašak glamura pružale i zlatne naušnice.

Isklesana figura

U istoj seriji fotografija imamo je prilike vidjeti u minijaturnom bikiniju leopard uzorka u kojem je pokazala sve čari svojeg vitkog i isklesanog tijela.

Par dana ranije vidjeli smo je u sličnom zavodljivom izdanju, kada je za jedan od izlazaka odabrala je model male crne haljine od prozirnog materijala s dugim rukavima, pripijen uz tijelo, ispod kojeg se nazire body u crnoj boji.

Bivša prva pratilja Miss Hrvatske pokazala je duge noge te ih je naglasila s istim crnim sandalama s otvorenim prstima i povišenim potpeticama.

No, čini se kako je čarobnom odmoru u Grčkoj došao kraj, jer je u opisu posljednje objave, koju je srcima komentirao i njen suprug Boran, napisala: 'Mykonos - Goodbye'.