SRETNI ZAJEDNO

Dakota Johnson demantirala glasine o prekidu

16.08.2024 u 19:29

Bionic
Reading

Nakon što su se danas svi svjetski mediji raspisali o raskidu zaruka Dakote Johnson i glazbenika Chrisa Martina, glumica se oglasila preko svog glasnogovornika

Vijest da frontmen benda Coldplay i slavna glumica navodno više nisu skupa odjeknula je danas diljem svijeta, a strani mediji raspisali su se da su Chris Martin i Dakota Johnson 'prihvatili da je veza gotova i da je najbolje odvojeno nastaviti dalje'.

No, čini se da 'dobro upućeni izvori' ipak ne govore istinu, jer se sada, preko svog glasnogovornika, oglasila Dakota Johnson. Glasnogovornik je za Page Six poručio:

'Priče nisu istina! Oni su sretni zajedno!'

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ovu priču prvi je objavio Daily Mail, koji je od 'dobro upućenog izvora' dobio potvrdu da par, koji je zajedno više od sedam godina, više nije zajedno. U istom tekstu ustvrdilo se da je 'veza gotova i da je najbolje da nastave dalje odvojeno'.

Ljeto bez zaručničkog prstena

U prilog toj priči išlo je i to što 34-godišnja Dakota Johnson nije bila prisutna na europskom dijelu Coldplayjeve turneje 'Music of the Spheres', koja je u potpunosti rasprodana i koja bi trebala završiti 2. rujna u Dublinu, a nije odmoglo ni to što cijelo ljeto nije snimljena sa zaručničkim prstenom.

  • +3
Dakota Johnson i Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posljednji puta Dakota i 47-godišnji glazbenik snimljeni su na Glastonbury festivalu u Engleskoj u lipnju, gdje je pratila Martina iz publike dok su nastupali.

Par je vezu započeo 2017., tri godine nakon njegovog razvoda od glumice Gwyneth Paltrow s kojom ima dvoje djece, kćer Apple (20) i sina Mosesa (18).