DON JOHNSON

Oni su njegov najveći uspjeh: Zvijezda 80-ih pohvalila se i pokazala svojih šestero djece

21.06.2024 u 15:05

Bionic
Reading

Povodom nedavnog Dana očeva, 74-godišnji holivudski glumac Don Johnson, kojeg se mnogi i danas rado sjećaju iz hit serije 'Poroci Miamija', na svom je profilu na Instagramu, gdje ga prate 274 tisuće ljudi, objavio niz fotografija i pokazao svoju djecu na koju je iznimno ponosan

Zvijezda 80-ih, holivudski glumac Don Johnson, kojeg se i dandanas mnogi rado sjećaju po ulozi u seriji 'Poroci Miamija', pohvalio se na Instagramu nizom fotografija i snimki koje je objavio povodom Dana očeva.

'Sretan Dan očeva svim očevima! Neizmjerna je sreća biti okružen sa šestero djece. Kako ih sve volim', napisao je Johnson. Svojih šestero djece dobio je s različitim partnericama, a jedno je i posvojio.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Najstariji je 41-godišnji sin Jesse Wayne Johnson, čija je majka glumica Patti D'Arbanville, a nakon njega 34-godišnja Dakota Johnson, kćerka koju je dobio s Melanie Griffith. Johnson i Griffith vjenčali su se čak dva puta - prvi put proveli su u braku tek godinu dana, 1976., da bi se vratili jedno drugome i drugi put bili zajedno od 1989. do 1996. godine.

Jesse je odrastao u Aspenu, u saveznoj državi Colorado, i zaljubljenik je u sport. 'Imao sam privilegiju ići u te sjajne škole koje su se ponosile stvarno opsežnim nastavnim planom i programom na otvorenom, pa sam mogao na izbornim predmetima voziti kajak na divljim vodama', izjavio je svojedobno te je čak krenuo očevim koracima i kao tinejdžer glumio u njegovoj hit seriji 'Nash Bridges'.

Nakon diplome 2004. pojavljivao se u serijama 'Hawaii Five-0', 'Twin Peaks', 'Uvod u anatomiju' i 'NCIS', a bavi se i glazbom. I nakon razvoda Johnsona i Griffith, ona i Jesse ostali su iznimno povezani te i danas zajedno slave Božić i Dan zahvalnosti.

Najpoznatija od njegove djece zasigurno je Dakota, rođena 4. listopada 1989. u Austinu, gdje je njezin otac tada snimao film, a odrastala je u Coloradu i Kaliforniji. Zbog majčinih i očevih angažmana puno vremena provela je na raznim filmskim setovima, mijenjajući lokacije i gradove, a o svom odrastanju progovorila je 2022. za Vanity Fair.

  • +6
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

'Moj je život nevjerojatno sretan i privilegiran, a život koji sam imala dok sam odrastala bio je izvanredan, baš kao i mjesta na kojima smo živjeli. No isto tako smo se borili s odnosima u obitelji te situacijama i događajima koji su bili traumatični.'

Johnson se napokon skrasio 1999. godine, kada je oženio 20 godina mlađu učiteljicu Kelley Phleger, s kojom ima kćer Grace te sinove Jaspera i Deacona. Miss Kelley, kako zove suprugu, upoznao je u ožujku 1996. godine. Jedini porok danas su mu elektroničke cigarete, a najveća slabost - njegova djeca.

sve osim nogometa

Učitavanje...