NIŠTA OD VJENJČANJA

Svatko na svoju stranu: Chris Martin i Dakota Johnson prekinuli nakon sedam godina veze

16.08.2024 u 15:56

Bionic
Reading

Vijest koja će rastužiti njihove fanove je odjeknula svijetom. Frontmen benda Coldplay i slavna glumica navodno više nisu skupa. Strani mediji pišu da su Chris Martin i Dakota Johnson 'prihvatili da je veza gotova i da je najbolje odvojeno nastaviti dalje'

Glasnogovornici Chrisa Martina i Dakote Johnson još se nisu oglasili povodom raskida. Naime, zvijezda 'Pedeset nijansi sive' nije bila s Martinom tijekom europskog dijela turneje 'Music of the Spheres' njegovog benda.

Već neko vrijeme ne nosi prsten

Kako donosi Daily Mail, navodno je frontmen 'sada prihvatio da je veza gotova - i da je najbolje odvojeno nastaviti dalje'. Inače, Johnson je snimljena u Malibuu u Kaliforniji ranije ovog mjeseca bez zaručničkog prstena. Više puta je fotografirana kako pleše na koncertima Coldplaya tijekom godina, ali trenutno je oko 6000 milja udaljena od Martina koji je trenutno u Münchenu, na turneji.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Činilo se da je par zajedno u lipnju kada je izvor rekao časopisu People da su još uvijek 'skupa, rekavši: 'Imali su uspone i padove, ali sada su se definitivno vratili jedno drugome'. Ali MailOnline je sada saznao da su se zauvijek razišli nakon što su uzalud pokušavali pronaći način da ostanu zajedno. Izvor im je rekao: 'Chris i Dakota su se posljednjih nekoliko mjeseci očajnički trudili da njihova veza uspije'.

Ranije su si dali još jednu šansu

Još 2019. pisalo se o njihovom raskidu. Par je nakon tih glasina viđen na koncertu Rolling Stonesa u News Yorku, a samo dan poslije snimljene su fotografije s plaže, koje su potvrdile šuškanja kako je par ponovno zajedno.

POBJEGLI OD SVEGA

Meksičkoj idili Dakote Johnson i Chrisa Martina došao je kraj

Pogledaj galeriju

Prohodali su nedugo nakon razvoda pjevača i glumice Gwyneth Paltrow s kojom je ostao prijatelj. S njom se sprijateljila i Dakota (navodno je upravo ona ohrabrila Chrisa da Dakotu zaprosi) kao i s njihovom djecom, sinom Mosesom (18) i kćeri Apple (20). Johnson je ranije progovorila o tome kako se snašla u ulozi maćehe te je istaknula je da 'Chrisovu djecu voli kao da su njezini kao da je i sama spremna postati majkom'.

  • +3
Dakota Johnson i Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia