rijetko pojavljivanje

Omiljeni glumac iz 'Kumova' u izlasku sa suprugom: Promijenio se otkako smo ga gledali u seriji

16.07.2024 u 09:59

Bionic
Reading

Na splitskom Peristilu otvoreno je 70. Splitsko ljeto, a premijernu izvedbu 'Carmine Burane' nisu propustili ni mnogobrojni Splićani, a bio je tu i popularni glumac, kojeg su gledatelji u 'Kumovima' pratili kao glavu obitelji Macan, legendarnog Stipana, Milan Štrljić. Stigao je u pratnji lijepe supruge, fizioterapeutkinje Daše

Zvijezda serija 'Velo misto', 'Kud puklo da puklo', 'Loza', 'Larin izbor' i kultnih filmova - 'Boško Buha', 'Blagajnica hoće ići na more', 'Balkanski špijun'te mnogih drugih, Milan Štrljić 27 godina je u braku sa suprugom Dašom, imaju sina Frana.

Mnogi nisu znali kako Daša izgleda

'U braku je najvažnije povjerenje. A meni Daša daje i oslonac i mir', rekao je svojedobno legendarni glumac koji sa svojom samozatajnom suprugom živi u Splitu (sin živi u Zagrebu). Rijetko ih se može vidjeti na javnim događanjima pa tako mnogi obožavatelji Milana Štrljića nisu ni znali kako Daša izgleda. Sada su skupa rado pozirali pred kamerama fotoaparata na otvorenju 70. Splitskog ljeta.

Odbacio je bradu

Kako se može vidjeti na fotografijama, Štrljić više ne fura Stipanov zaštitni znak - gustu sijedu kosu i bradu, koju je zbog te uloge u 'Kumovima' pustio prvi put u životu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Prisjetimo se, Štrljić je prije Daše bio u braku sa Slavicom Štrljić, jednom od najuspješnijih srpskih balerina, a zajedno su dobili kćer Ivu, beogradsku glumicu.

na setu

Janjetina, smijeh i dobar ugođaj: Ususret novim epizodama predstavljena nova sezona 'Kumova'

Pogledaj galeriju