VICTORIA BECKHAM

Ona je nova prijateljica Meghan Markle, čije savjete buduća princeza rado sluša

12.12.2017 u 13:03

Bionic
Reading

Novi grad, nova ljubav, novi prijatelji. U samo godinu dana život Meghan Markle promijenio se za 180 stupnjeva, no čini se da ona ne žali za onim starim. Službeno useljenje u novi londonski dom sa zaručnikom, princem Harryjem, pitanje je dana, a da se što prije snađe, pomaže joj i njezina nova prijateljica - modna dizajnerica i bivša pjevačica Victoria Beckham

U Velikoj Britaniji sve je spremno za dolazak zaručnice princa Harryja, kojoj će od sada trajna adresa na njezinoj osobnoj iskaznici biti upravo ona londonska. Novi život donosi i nove prijatelje, a čini se kako je američka glumica Meghan Markle već pronašla jednu.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema napisima britanskih medija, Meghan Markle oduševljena je bivšom pjevačicom, suprugom bivšeg nogometaša Davida Beckhama i modnom dizajnericom Victorijom Beckham, čije beauty savjete za kosu i lice rado sluša. Njih dvije navodno na dnevnoj bazi izmjenjuju tekstualne poruke, a Victoria joj uvelike pomaže da se što prije i bolje privikne na život u Londonu.

Spojila ih je upravo ljubav prema lijepom, a vjeruje se kako se bivša članica pop benda Spice Girls putem društvenih mreža povezala s Meghan i dala joj listu 'ekskluzivnih salona' ljepote koje mora posjetiti u Londonu

  • +15
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Meghan je jako zadovoljna savjetima i preporukama koje joj je dala Victoria. Njih dvije su se jako zbližile i redovito se dopisuju porukama. Zahvalna joj je na svakom savjetu, a čak razmišlja da u nadolazećem periodu posjeti frizera koji je zadužen za Victorijinu kosu', rekao je izvor blizak Meghan Markle.

Iako je jedno vrijeme sa suprugom Davidom i djecom živjela u Americi, Victoria Beckham vratila se u London te se fokusirala na uspjeh svog modnog carstva Victoria Beckham Limited.