zdraviji život

Zbog lijepe Meghan Markle princ Harry odriče se loših navika

11.12.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Otkada je prohodao s američkom glumicom Meghan Markle, s kojom se nedavno i zaručio, princ Harry odrekao se većine svojih loših i nezdravih navika

Ljubav na princa Harryja, čini se, djeluje zaista jako dobro, potiče ga na bolje ponašanje i zdravije navike. 

Njegova novopečena zaručnica Meghan Markle, s kojom u svibnju iduće godine planira kraljevsko vjenčanje, poznata je po izrazito aktivnom i zdravom načinu života. 

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Tako odnedavno i 33-godišnjeg britanskog nasljednika možemo vidjeti u redovitim treninzima s privatnim trenerom na ulicama Londona i to u ranu zoru, a osim toga, strani mediji pišu kako ga je Meghan potaknula na prestanak pušenja. 

U njihovu zajedničkom domu, Nottingham Cottageu, što se nalazi unutar posjeda Kensingtonske palače, pušenje je i službeno zabranjeno. 

  • +15
Kensingtonska palača Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Harry je prvo obećao da neće pušiti kod kuće. Kaže kako to nije lijepo zbog Meghan, koja je nepušač. Ubrzo nakon toga skroz je prestao pušiti i to sve zahvaljujući Meghan', rekao je za britanski Daily Mail izvor blizak slavnom paru. 

Iako su trenutno ponovno razdvojeni, jer će lijepa brineta provesti nekoliko tjedana u Los Angelesu kod majke, izvor navodi kako se Harry i dalje drži pravila o nepušenju kod kuće. 

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

Buduća vojvotkinja Meghan malo prije Božića vratit će se u Britaniju te će s kraljevskom obitelji provesti blagdane, a onda otići na kratki odmor sa zaručnikom prije nego započnu finalne pripreme za vjenčanje godine.