broje dane

Osmijesi ih otkrivaju: Trudna Buga Marija Šimić i njezin Matej ne mogu sakriti sreću

04.10.2024 u 21:24

  • +6

Premijera predstave 'Ja sam Akiko'

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Odlazak u kazalište idealan je izbor za izlazak u petak predvečer, a premijera predstave 'Ja sam Akiko' privukla je poznata lica u zagrebačko kazalište Žar ptica. A ondje je stigao i bračni par koji broji dane do upoznavanja svog prvog djeteta, Buga Marija Šimić i Matej Milošev

Kazalište Žar ptica novu sezonu otvorilo je praizvedbom predstave 'Ja sam Akiko', nastalom po knjizi Stefana Tićmija i u režiji Snježane Kilibarde, koja govori o 'neobičnom' svijetu u kojem živi jedna pametna, ali posve drukčija djevojčica.

U predstavi glume Dora Dimić Rakar, Marko Hergešić, Damian Humski, Vini Jurčić i Matej Đurđević, koreografkinja je Kasija Vrbanac Stelkin, scenografkinja Irena Kraljić, kostimografkinja Marita Ćopo, a autorica glazbe Nina Bajsić.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Par koji je privukao pažnju

A premijera predstave privukla je i poznata lica u zagrebačko kazalište. Među okupljenim mnoštvom jedan je par posebno privukao pažnju - Buga Marija Šimić i njezin suprug Matej Milošev. Par, koji je u bračnu luku uplovio početkom ovog ljeta uživa u čarima iščekivanja rođenja svog prvog djeteta.

Dobro raspoloženi i nasmijani, Buga Marija i Matej spremno su pozirali, a poznata domaća glumica, odjevena u crnu kombinaciju koja je uključivala midi kaput te mini torbicu u efektnoj kontrastnoj boji, pokazala je sada već itekako vidljiv trudnički trbuščić.

Buga Marija Šimić rodit će dječaka

Buga je krajem srpnja obznanila kako je trudna te da će u prosincu postati majka dječaka. Tada je slavna glumica te radosne novosti obznanila putem svog Instagram profila na kojem je objavila niz postova s emotivnim natpisima. 'Prosinac nikako da stigne', napisala je i tako otkrila kada stiže prinova u njihovu obitelj.

Kasnije je otkrila i kako očekuju dječaka, a da će ime odabrati ponosni tata Matej. Inače, prije obznane trudnoće glumica i voditeljica Male scene te kći glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića, udala se za violončelistu Mateja Miloševa početkom srpnja.

Točnije, par je 6. srpnja izmijenio zavjete u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu. Matej je inače zagrebački violončelist, skladatelj i tekstopisac, koji igra i piše predstave za djecu u kazalištu Mala scena. Par se upravo ondje i upoznao te prije sedam mjeseci započeo ljubavnu vezu, koju je okrunio iznenadnim brakom, a uskoro i prinovom. Nakon vjenčanja novopečeni bračni par se uputio na medeni mjesec koji su proveli na Maldivima.

Emotivna poruka Vitomire Lončar

Dolasku prinove s veseljem i nestrpljenjem iščekuje u Bugina majka Vitomira Lončar. Naime, ona i Bugin tata Ivica Šimić, doputovali su iz Kine gdje posljednjih godina žive, povodom kćerinog vjenčanja. Blistali su od sreće kad je njihova mezimica izgovorila sudbonosno 'da' svom odabraniku. A nedugo nakon vjenčanja Vitomira je objavila na Instagramu fotografiju sa svojom trudnom kćeri te napisala: 'A kad se sljedeći put vidimo, ništa više neće biti isto. Zadnji put zagrlih svoje dijete da je u 'jednom komadu'. U Božje ruke'.