nježne riječi

Vitomira Lončar uputila poruku svojoj Bugi: 'Kad se sljedeći put vidimo, ništa više neće biti isto'

09.08.2024 u 22:40

Bionic
Reading

Kći glumice, doktorice znanosti i osnivačice kazališta Mala scena Buga Marija Šimić nedavno se udala za violončelista Mateja Miloševa. Ubrzo se saznalo da je mlada glumica i operna pjevačica trudna, a uzbuđenje oko dolaska bebe u njihov dom raste. Vitomira Lončar je otkrila njihove dragocjene zajedničke trenutke

Bugina mama Vitomira Lončar i tata Ivica Šimić, doputovali su iz Kine gdje posljednjih godina žive, blistali su od sreće kad je njihova mezimica izgovorila sudbonosno 'da' svom odabraniku.

Uživaju kad su na okupu

Nakon vjenčanja, mladi supružnici otišli su na medeni mjesec na Maldive odakle su redovito obavještavali javnost o svojim nezaboravnim danima provedenima ondje. A jednako su i nezaboravni oni provedeni s ostatkom svoje obitelji.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'A kad se sljedeći put vidimo, ništa više neće biti isto. Zadnji put zagrlih svoje dijete da je u 'jednom komadu'. U Božje ruke', poručila je sretna mama Vitomira uz fotografije sa svojom trudnom kćeri.

'Prštite od ljubavi i sreće', poručio im je jedan od Vitomirinih pratitelja. Inače, Buga je u petom mjesecu trudnoće, a što sve prolazi redovito dijeli na Instagramu. Tako je među ostalim u svojim videima pričala o iznenađenjima svog tijela, mukama u prvom tomjesečju.