rezident Berghaina

Osvojite ulaznice za nastup Massimiliana Pagliara u Petom Kupeu

18.09.2024 u 17:12

Bionic
Reading

Rezidenti Berghaina česti su gosti u Petom Kupeu: Nakon Marcela Dettmanna, ovaj vikend stiže Massimilano Pagliara

Nakon gostovanja Marcela Dettmanna, rezidenta kultnog berlinskog kluba Berghain, u Peti Kupe već ovog vikenda stiže njegov kolega Massimilano Pagliara. DJ i producent talijanskih korijena u omiljeni zagrebački klub vraća se u petak, 20. rujna, u sklopu rezidencije izdavačke kuće Imogen. Za DJ pultom Pagliari će se pridružiti Space Dimension Controller, producent iz Belfasta sa zavidnim brojem izdanja za afirmirane glazbene etikete te osnivači Imogena - domaći producenti Antonio Zuza i Ilija Rudman. Ulaznice za događaj dostupne su putem sustava Entrio.

'Prošle sam godine bio oduševljen prekrasnim klubom sa stvarno dobrim zvukom i rasvjetom, vrlo ljubaznim osobljem i entuzijastičnom publikom. Ovaj put bih volio vidjeti više queer ljudi koji dolaze na zabavu i stvoriti pravi plesni podij na kojem se svi osjećaju ugodno', izjavio je Massimilano Pagliara dodavši da se raduje povratku u Peti Kupe.

Massimiliano Pagliara se u potpunosti posvetio glazbi – osim kreiranja iste, karijeru mu je obilježio i suvremeni ples. Nakon što je u Milanu završio studij kazališta, plesa i koreografije, preselio se u Berlin gdje je upoznao techno i noćni život grada, posebice u renomiranom klubu Ostgutu. Pagliarin interes za elektroničku glazbu doživio je vrhunac 2003. godine kada se konačno počeo sa strašću baviti DJ-ingom, a potom i produkcijom. Danas je rezident u Berghainu (Panorama baru) u kojem redovito pušta i promovira svoj glazbeni stil, mješavinu housea, disca, electra i techna.

U petak će DJ pult s Pagliarom podijeliti i Space Dimension Controller, producent poznat po izdanjima za R&S, Ninja Tune, Clone's Royal Oak, Dekmantel, Hypercolour i Running Back. Njegov glazbeni stil savršeno će se uklopiti u lineup za vikend budući da se na playlisti producenta iz Sjeverne Irske nalazi šarolik izbor žanrova iz raznih vremenskih razdoblja, od 80-ih, disca i housea do novijih izdanja acid techna i electra.

Lokalnu podršku pružit će rezidenti Kupea i vlasnici diskografske kuće Imogen, Ilija Rudman i Antonio Zuza. Nakon ljetne sezone ispunjene brojnim gostovanjima, dvojac je u pripremi novih glazbenih i klupskih izdanja.

'Ilija i ja pripremamo samostalna izdanja te neka izdanja koja smo radili pod pseudonimom Imogen Soundsystem. Sve u svemu, puno nove muzike i uzbudljivih bookinga', istaknuo je Antonio Zuza, suvlasnik Imogena i Petog Kupea, dodavši da nadolazećim događanjima možemo očekivati nova imena sa scene i pokojeg dobro poznatog velikana za DJ pultom.

Iako događaj počinje u 23:00 sati, u slučaju dobrog vremena na terasi kluba zagrijavanje počinje već od 18:00. Za dobru atmosferu bit će zaduženi beogradski DJ Brka te lokalni Delux, a posjetitelji će moći uživati u jedinstvenim koktelima poznatog zagrebačkog bara Peaches & Cream uz JD Makeitcount ponudu pića. Osim dobre glazbe i vrhunskih koktela, na terasi Petog Kupea svoje će odjevne predmete i modne dodatke prodavati poznati domaći brend House of Kiwi. Ulaz na terasu je besplatan, a više informacija o samom događaju nalazi se na Facebook stranici kluba.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za IMOGEN W/ MASSIMILIANO PAGLIARA, SPACE DIMENSION CONTROLLER (20.09.2024., Peti kupe, Zagreb), a dobitnici su Ana Biško i Goran Zrnčić.