4. listopada

Osvojite ulaznice za One Drop Music u Petom Kupeu

03.10.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Novo izdanje partyja koji promovira melodične zvukove 4. listopada u Petom Kupeu

Prvi put u Hrvatsku stiže jedinstveni DJ Lehar. Ovaj pravi predstavnik talijanske škole techna otvorit će novu sezonu popularnih One Drop Music partyja u Petom Kupeu ovog petka, 4. listopada.

Lehar se na kartu moderne elektronske glazbe stavio debitantskim EP-om 'Sargas' u izdanju Connaisseur Recordingsa. Time je predstavio i svoj umjetnički manifest: mješavinu zvukova i atmosferu dramatičnih efekata koju karakteriziraju intimne bas linije i intrigantne melodije.

Kevin de Vries & Lehar - Tokyo Nights Izvor: Društvene mreže

Leharova izdanja izlazila su na etiketama Afterlife i Diynamic etiketa, ali i na njegovoj Multinotes, dok su ga nastupi diljem svijeta pozicionirali u vrh techno scene uz bok najvećim imenima današnjice. Kulminaciju popularnosti predstavlja njegov posljednji veliki hit Tokyo Nnights u suradnji s Kevinom De Vriesom. Leharova posebnost su pomno odabrane suradnje kako u produkcijama, tako i u odabiru evenata i prostora u kojima predstavlja svoje setove.

Uz talijanskog gosta stižu stari znanci, dinamični sarajevski duo After Affair. Miljenici regionalne publike iza sebe imaju iznimno uspješnu godinu u kojoj su nastupali sa zvijezdama techno scene, pa čak i preko oceana, ali i pred svojom publikom u klubovima i festivalima u cijeloj regiji.

Lehar - Sargas (Original Mix) Izvor: Društvene mreže

Njihov je koncept Garden of Dreams doživio vrhunac u protekloj godini uz nekoliko pamtljivih setova i lokacija, a poseban je bio nedavni party u centru Sarajeva gdje su rasplesali grad uz poznati duo Adriatique. U Petom Kupeu ostavii su trag prije dvije godine kada su također nastupili na One Drop Musicu. Za uvod u noć zadužen je mladi zagrebački DJ i producent Refill.

Uaznice su dostupne putem poveznice: www.entrio.hr/event/one-drop-music-presents-lehar-after-affair-and-refill-20304

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za ONE DROP MUSIC presents LEHAR, AFTER AFFAIR and REFILL (04.10.2024., Peti kupe, Zagreb), a dobitnici su Dominik Ležaić i Marija Petrovčić.