SVE JE TO GLUMA

Otkriveno pravo lice Timothea Chalameta: Miljenik Hollywooda zapravo je razmaženo derište

15.07.2024 u 15:07

Bionic
Reading

On je zlatni dečko Hollywooda, miljenik nacije, ali i dečko bogatašice i influencerice Kylie Jenner, no kako je krenulo, Timothee Chalamet bi uskoro mogao, ponajviše zbog svog ponašanja, platiti karijerom

Zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj glumi, s kojom je spreman u potpunosti se ogoliti pred kamerama i pokazati svoju emocionalnu ranjivost, kada se kamere ugas, Timothee Chalamet sve je samo ne zlatni dečko Hollywooda. Neki kažu da je pomalo lud i šašav, drugi ga opisuju sramežljivim, no ima i onih koji baš i nemaju pretjerano razumijevanja za njegove promjene raspoloženja.

Mladi glumac odiše drugačijom energijom i stilom., a umjesto gotovo prijeteće muževnosti, on je vidno otvoren i emotivan. Umjesto visine od dva metra i snažnih mišića, sasvim je prosječne građe. Umjesto odijela i hlača, on nosi svilene košulje i sakoe golih leđa.

Feminiziran, rodno fluidan, modno neopterećen i emotivno dostupan

A umjesto ideala prošlog tisućljeća, poput Jamesa Deana i Rivera Phoenixa, a kasnije i Leonarda DiCaprija i Roberta Pattisona, on je simbol onoga što generacija Z smatra poželjnim - feminiziran, rodno fluidan, modno neopterećen i emotivno dostupan.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Zbog svog androginog odijevanja odavno je izmaknuo iz zadanih standarda klasične definicije muškosti, a upravo zahvaljujući svom izgledu potpisao je unosne ugovore sa slavnim brendovima, ali i postao zaštitno lice mnogih od njih, među ostalim i za parfem Bleu de Chanel.

Razmaženo derište

A otkako se dogodilo prvi puta da ga stotine obožavatelja željno iščekuju satima, bez obzira na vremenske nepogode, a u nadi kako će dobiti fotku ili barem autogram od 28-godišnjeg glumca, krenule su priče kako Chalamet vješto glumi i izvan filmskog platna.

Oni koji su imali priliku surađivati s njim, osobito na snimanju novog biografskog filma o Bobu Dylanu, kojeg je savršeno utjelovio, kažu kako je 28-godišnjak ništa drugo nego 'razmaženo derište'. Tek kada je snimanje završilo nekolicina njih odlučila je razotkriti Chalameta, no ne želeći i dalje otkrivati svoje identitete u strahu od njegove osvete.

  • +6
Timothee Chalamet Izvor: Profimedia / Autor: JW / Avalon / Profimedia

Kako se većina usuglasila, raspoloženje na setu bilo je poprilično toksična atmosfera. 'Chalamet je bio paranoičan i to do te mjere da ga nismo smjeli pogledati u oči ili mu se predstaviti', otkrio je jedan član filmske ekipe ne krijući razočaranje mladim glumcem.

Zabrana mobitela

No, ni to nije bilo sve. Timothee Chalamat navodno je od cijele produkcije tražio zabranu korištenja mobitela u njegovoj blizini, a sve je kulminiralo kada je asistentica produkcije, želeći snimiti pomrčinu sunca, uslikala i njega u dijeliću kadra, na što je ovaj poludio do te mjere da je njegovo osiguranje zatražilo od nje da izbriše sve fotografije.

Ni 20 minuta kasnije Chalamet je navodno natjerao filmskog producenta da pošalje mail cijeloj ekipi i zabrani bilo kakvu uporabu mobitela blizu njega. 'Asistentica produkcije počela je paničariti kako će dobiti otkaz', otkrio je izvor i dodao kako je glumcu smetalo i kada bi bilo tko od njih bio prisutan na probama, zbog čega ih je redovito izbacivao.

VIŠE SE NE KRIJU

Strastveni poljupci Kylie Jenner i Timotheea Chalameta na finalu US Opena

Pogledaj galeriju

'Nije ga bilo briga za nikoga osim za samog sebe', kaže isti izvor, dok ga, primjerice, njegova kolegica iz filma Elle Fanning hvali na sva zvona, imajući samo najljepše riječi za njega.

Nasilni Mangold

Ipak, čini se kako je njegovo ponašanje na setu dodatno instruirao sam redatelj James Mangold, koji je zapravo sve dodatno poticao na razne okrutnosti, a ni sam se nije libio bacati omalovažavajuće komentare. U jednom trenutku Mangold je čak i fizički nasrnuo na jednu pomoćnicu produkcije, no unatoč brojnim prijavama za svoje ponašanje nikada nije bio kažnjen.

Jedini kojeg Mangold nije 'dotakao' već je, dapače, 'ljubio tlo po kojem hoda' bio je upravo Chalamet i to iz jednostavnog razloga - upravo zahvaljujući glumcu i njegovom zvjezdanom statusu projekt biografskog filma o Bobu Dylanu u konačnici je i oživio.