S DNA LADICE

Ovako su Victoria i David Beckham izgledali prije 18 godina

19.10.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Otkako su se prvi put zajedno pojavili kao par, tadašnja pjevačica i nogometaš postavljali su modne trendove, a parovi diljem svijeta željeli su izgledati poput njih. Kroz godine naučili su sve modne tajne i trikove i danas im se teško može dogoditi pogreška. Ipak, nije uvijek bilo tako...

Već godinama na listama najstiliziranijih bračnih parova nalaze se Victoria i David Beckham. Nekadašnja pjevačica, danas modna dizajnerica i bivši nogometaš itekako posvećuju pažnju svom izgledu, a za posebna događanja i šetnju po crvenom tepihu uvijek se dodatno potrude kako bi bili savršeno modno usklađeni.

  • +10
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog toga su uvijek dodatno zanimljivi medijima, koji onda seciraju što su i kako odjenuli, no loš stajling im se rijetko dogodi.

Ipak, nije uvijek bilo tako. Naravno, i moda je 90-ih godina prošlog stoljeća bila drugačija, Victoria Beckham voljela je estetske zahvate, tako da su i neke njihove fotografije, kada se danas gledaju s odmakom, pomalo smiješne. No i u to vrijeme oni su postavljali modne trendove i svi su željeli izgledati poput njih.

Victoria i David Beckham u braku su 18 godina, a trojica sinova i kći predstavljaju im najveće bogatstvo te na svojim profilima na društvenim mrežama rado objavljuju obiteljske fotografije.