LAURA SCHMITT

Ovo je djevojka Danija Olma: Vezu s lijepom Njemicom više ne krije

15.07.2024 u 12:18

Bionic
Reading

Nakon što je na ovogodišnjem Euru napravio ključan potez zbog kojeg je Španjolska pobijedila Englesku i ponijela titulu najbolje europske momčadi, na društvenim mrežama oglasila se i djevojka 26-godišnjeg španjolskog nogometaša Danija Olma

Nekadašnji igrač Dinama, 26-godišnji Dani Olmo s još je pet igrača podijelio titulu najboljeg strijelca Eura, a sve to dovelo je ovog španjolskog reprezentativca do situacije da praktički može birati klub u kojem će nastaviti karijeru.

Sve se glasnije spominje njegov transfer i odlazak iz Leipziga, u koji je stigao u zimskom prijelaznom roku sezone 2019./20., a gdje će i kada nastaviti svoju karijeru doznat ćemo u narednim danima.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Do tada, Olmo će otići na više nego zasluženi odmor, a tamo će mu, ne sumnjamo, društvo praviti njegova djevojka, Njemica Laura Schmitt. Da je s njom u vezi potvrdio je početkom godine objavom na Instagramu. Riječ je o crno-bijeloj fotografiji snimljenoj na ulici uz koju je Laura napisala: 'Prije nego netko drugi objavi.'

Njezin broj 1

Inače, lijepu plavušu na Instagramu prati 174 tisuće ljudi, a sinoćnja pobjeda bila je savršena prilika da objavi i novu zajedničku fotografiju s Olmom, na kojoj zajedno drže pehar. 'Moj broj 1 (0). I više nego ponosna', stoji uz fotografiju ispod koje je Olmo ostavio niz emotikona srca, ne krijući koliko je sretan i zaljubljen.

  • +3
Laura Schmitt, djevojka Danija Olma Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Ovo je moja prva zdrava veza. On je tako sjajna osoba da ne mogu vjerovati. On je nešto jako, jako posebno. Kao da sam sa svojim najboljim prijateljem', opisala je svoju vezu s Olmom za njemački Bild, ne krijući kako je prije imala neugodnih iskustava s muškarcima. Dapače, ova 26-godišnjakinja iz Berlina ima iza sebe propali brak, a za svog bivšeg supruga rekla je kako je imao narcisoidne karakteristike.

Laura je razvodom izgubila sve, zbog čega je, kako bi preživjela, radila kao konobarica i raznosila novine. A onda je postala TikTok zvijezda i sve se preko noći promijenilo.