ZBIJAJU ŠALE

Obožavatelji traže pravdu: George je bio na Euru, Charlotte na Wimbledonu, a gdje je Louis?

15.07.2024 u 11:04

Bionic
Reading

Najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton ponovno je glavna tema svih svjetskih medija i to nakon što su obožavatelji kraljevske obitelji počeli javno tražiti 'pravdu za Louisa', budući da se jedino on proteklog vikenda nije nigdje pojavio sa svojim roditeljima

Nakon što se proteklog vikenda princeza Charlotte pojavila s majkom Kate Middleton na Wimbledonu, a potom i princ George s ocem, princem Williamom na finalu Europskog nogometnog prvenstva, obožavatelji brtianske kraljevske obitelji pitaju se jedno - gdje je najmlađi član, neodoljivi princ Louis.

Zbog činjenice da ga ni otac ni majka nisu poveli na prestižne sportske događaje, obožavatelji traže 'pravdu za Louisa'.

Gdje je Louis?

Naime, u nedjelju je devetogodišnja princeza Charlotte s majkom gledala trijumf Carlosa Alcaraza nad Novakom Đokovićem na središnjem terenu Wimbledona, a dvije godine stariji princ George s ocem je otputovao u Berlin i bio svjedokom poraza Engleske protiv Španjolske na finalu Eura 2024.

Isto tako Louisa princ William nije poveo ni na koncert Taylor Swift u Londonu, na kojem se budući kralj dobro zabavio s Georgeom i Charlotte.

Upravo zbog toga povela se rasprava na društvenim mrežama o tome gdje je i s kim za to vrijeme bio šestogodišnji princ Louis, a u nagađanjima im uistinu nije nedostajalo inspiracije.

TKO BI GORI...

Dok William nije mogao sakriti tugu, kralj Felipe napokon je pokazao svoje pravo lice

Pogledaj galeriju

Budući da je princ Louis poznat po svojim ekspresijama lica i reakcijama, u kojima se ne libi pokazati koliko mu je nešto naporno i dosadno, ne sumnjamo da bi isto bilo i da su ga roditelji poveli na ova sportska događanja.

ludi za nogometom

Obuzele ih emocije: Princ William i George skakali od uzbuđenja na finalu Eura

Pogledaj galeriju

Na X-u se oglasila i urednica Washington Posta, Ella Brockway, koja se i sama našalila na cijelu priču: 'George dobiva finale Eura...Charlotte dobiva finale Wimbledona... George i Charlotte dobijaju koncert Taylor Swift...pravda za princa Louisa!'