u škotskoj

Ovo ste se i vi sigurno pomislili: Kate Middleton potpuno je zbunila javnost

27.08.2024 u 17:31

Bionic
Reading

Ima li išta ljepše od nedjelje s obitelji? Kate Middleton ovu je nedjelju provela u društvu kralja Charlesa, kraljice Camille i ostatka obitelji u Balmoralu, a snimka njezinog odlaska na misu potaknula je brojne komentare u kojima je izražena zbunjenost

Kate Middleton u nedjelju je iznenadila javnost pojavivši se u Balmoralu u društvu supruga princa Williama i sina Georgea, a, kao i obično, njezino pojavljivanje potaknulo je brojne reakcije.

Nije neuobičajeno da ono što Kate 'isfura' postane pravi hit, a kaput koji je nosila ove nedjelje već se rasprodao. Riječ je o dugačkom modelu brenda Holland Cooper u smeđoj boji s masivnim zlatnim gumbićima, a uskladila ga je sa šeširom brenda Hicks and Brown s umetnutim perom.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Iako se kombinacija očito svidjela mnogima, ipak se nametnulo pitanje zašto je čitava obitelj odjevena kao da je jesen već stigla u Ujedinjeno Kraljevstvo.

'Dakle, u Ujedinjenom Kraljevstvu je hladno tijekom cijele godine?', pitao je jedan korisnik društvenih mreža.

Iako je prosječna temperatura u Londonu u ljetnim mjesecima oko 23 stupnjeva, valja naglasiti je škotski dio obično hladniji. Prognoza u Aberdeenshireu za nedjelju bila je tek od 9 do 16 stupnjeva, a zato je i čitava obitelj iz svojih ormara izvukla jesensku garderobu.

napokon u javnosti

Kate Middleton vraća se na Wimbledon: Svi pamte chic haljinu u kojoj je blistala 2023.

Pogledaj galeriju