sestra kate middleton

Pippa Middleton otkrila je tajnu svoje vitkosti: Evo što izbjegava pod svaku cijenu

26.08.2024 u 08:28

Bionic
Reading

Kate Middleton poznata je po tome što zdravu prehranu uvijek stavlja na prvo mjestu u svom načinu života, a za njome ne zaostaje niti njena sestra Pippa

Kao jednoj od omiljenijih javnih ličnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu, svaki aspekt života Pippe Middleton britanski mediji detaljno seciraju, pa tako i njene životne navike.

Supruga Jamesa Matthewsa u 40-im godinama gdje god se pojavila plijeni pozornost svojim elegantnim stajlinzima i vitkom linijom, a njome se i u 40-im godinama može pohvaliti zahvaljujući svojem načinu prehrane.

Naime, Pippa je još 2016. godine u razgovoru za HELLO! otkrila na čemu se bazira njena prehrana, na koju se i tada oslanjala u pripremama za cross-country skijašku utrku u Norveškoj.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago stock&people / Profimedia

Prehrana Pippe Middleton za vitku liniju

'Pokušavam jesti cjelovite žitarice, ugljikohidrate pune energije i tri obroka dnevno. Također povećavam svoje porcije ovisno o razini napora treninga, s puno smeđe riže, leće, kvinoje i batata, a za doručak jedem kašu i raženi tost', otkrila je.

Sestra princeze od Walesa priznala je i kako se ne opterećuje s time da previše uživa u hranu, ali prije bitnog događaja u kojem joj je potrebno biti u top formi, uvijek unese određene restrikcije.

'Tjedan ili dva prije događaja pazim da jedem hranjive namirnice te izbacujem alkohol, rafinirani šećer i prerađenu hranu.'

Za isti medij dvije godine kasnije otkrila je s kojim namirnicama najradije započinje dan.

Ništa bez zdravog doručka

'Sve volim jesti za doručak, ali najradije biram kašu ili kuhana jaja. Volim jesti i jogurt s nasjeckanim voćem i tostiranim sjemenkama, zobene pahuljice i orašaste plodove ili raženi kruh s jajima ili avokadom. Ne mogu započeti dan prije nego što se najedem.

Kada je riječ o užinama, otkrila je kako je još u djetinjstvu naučila da se zdravlje krije u umjerenosti.

'Važno je imati mjeru. S obzirom na to da pazim da jedem zdravo i redovito vježbam, počastim se i čokoladom, čipsom i povremenom čašom vina.'

STIGLA NA WIMBLEDON

Pippu Middleton nemoguće je ne primijetiti u ovoj razigranoj kombinaciji

Pogledaj galeriju

Pippa Middleton naglasila je kako nikad nije slijedila popularne, rigorozne dijete, već svoju vitkost održava tjelovježbom i uravnoteženom prehranom, koja podrazumijeva izbjegavanje ugljikohidrata poput bijelog kruha i tjestenina te jedenje umjerenih količina.

Omiljena jela Pippe Middleton

'Za večeru najviše volim azijsko jelo - tunu s avokadom. Obiluje omega--3 masnim kiselinama', kaže Pippa i poručuje za kraj:

'Probajte i tajlandski rižoto s grahom i kozicama. Grah je dobar izvor proteina, ugljikohidrata, vitamina i minerala, a smeđa riža jelo čini hranjivim i još ukusnijim.'

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević