JAKO SLATKO

Preslatke teta i nećakinja: Princeza Charlotte i Pippa Middleton uskladile frizure i stajlinge

15.07.2024 u 14:30

Bionic
Reading

Još uvijek se sliježu dojmovi nakon finala Wimbledona koje je obilježio dolazak Kate Middleton u senzacionalnom modnom izdanju

Pippa Middleton nije propustila finale Wimbledona između Španjolca Carlosa Alcaraza i Srbina Novaka Đokovića, a nakon dugo vremena u javnosti se pojavila i njezina sestra Kate u društvu ljupke kćeri, princeze Charlotte.

Za finale najpoznatijeg teniskog turnira na svijetu devetogodišnja princeza obukla je preslatku tamnoplavu haljinu s bijelim točkicama (Guess), čija je cijena posve prihvatljivih 70 funti (oko 83 eura), uz chic ružičaste sunčane naočale Ray Ban i balerinke krem boje.

Dugu svijetlu kosu nosila je podijeljenu po sredini i s pletenicom otraga ukrašenom vrpcom u istom tonu.

Mnoge je njezin izbor podsjetio na Kate Middleton jer je u mnogim javnim pojavljivanjima posezala upravo za ovim šarmantnim uzorkom koji nikad ne izlazi iz mode.

I princeza voli točkice

Princeza od Walesa, inače velika obožavateljica tenisa i pokroviteljica All England Lawn Tennis Cluba od 2016. godine, izgledala je prelijepo u ljubičastoj haljini brenda Safiyaa, a njezin dolazak burno je pozdravljen.

  • +16
Princeza Charlotte Izvor: Ostale fotografije / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia, Ray Tang/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia, canva

Princeza Charlotte svojim je lookom odala svojevrsnu počast majci, koja nastavlja borbu s karcinomom, a kako se pisalo, Kate je čak najavila nova pojavljivanja u javnosti tijekom ljeta - ovisno o 'dobrim i lošim danima' koji se redovito izmjenjuju...

I dok je ljupka princeza Charlotte izazvala simpatije svih, mnogima nije promaknula vidljiva naklonost njezine tete Pippe, s kojom malena princeza ima blizak odnos. Posebna ljubav teta i njihovih nećakinja dobro je poznata, a sudeći po fotografijama iz lože, iznimka nisu ni Pippa i Charlotte.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njih dvije čak su imale haljine sličnog kroja, ukrašene chic volanima, a cijelo su se vrijeme osmjehivale i veselo razgovarale dok su pratile teniski dvoboj između Alcaraza i Đokovića, iz kojeg je kao pobjednik izašao Španjolac.

Ovo je oduševilo korisnike X-a te su komentirali da se jasno vidi bliskost između njih dvije.

'Pippa je veliki uzor', 'Sviđa mi se što obje nose haljine s volanima', nizali su se komentari.

I dok su cure uživale na Wimbledonu, dečki su bili na posve drugom dijelu Europe. Desetogodišnji princ George pridružio se ocu, princu Williamu, na finalu Eura u Berlinu kao podrška engleskim nogometašima, no na kraju je titulu osvojila Španjolska.

Pippa je i nekoliko dana ranije oduševila svojim modnim izborom u divnom cvjetnom kombinezonu retro stila s potpisom Claire Mischevani.