najbolje odjevena

Svi govore o Niki Mühl: Talentirana Hrvatica oduševila Amerikance fenomenalnim stajlingom

15.07.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Nika Mühl s 23 godine briljira u ženskoj košarkaškoj ligi u SAD-u, a pozornost privlači i van terena svojim dojmljivim modnim kombinacijama

Mlada Zagrepčanka Nika Mühl u SAD-u gradi ozbiljnu košarkašku karijeru, a osim uspješnim nastupima u dresu Seattle Storma, pažnju redovito privlači svojim modnim izdanjima.

Prošli mjesec dobila je laskavu titulu najbolje odjevene WNBA novakinje od britanskog GQ Sportsa, koji je primijetio njene chic kombinacije.

Sada je ponovno punila stupce medija vrhunskim stajlingom kojim su prevladavali traper komadi, a koji odiše spojem ležernosti i cool vibre.

Naime, Nika Mühl je prije utakmice svoje momčadi osvanula u spoju kratke traper jakne s bijelim uzorkom te usklađenim trapericama širokih nogavica, a sve je podignula metalik cipelama i srebrnim naušnicama.

'Novakinja Seattle Storma odavno je među glavnim kandidatkinja za osvajanje titule najbolje odjevene, a sa sigurnošću možemo reći da je to bila 10. srpnja', piše Sports Ilustrated.

Inače, Nika Mühl je tek četvrta hrvatska košarkašica koja je zaigrala u WNBA ligi nakon Koraljke Hlede, Vedrane Grgin i Ivane Dojkić.

Nika Mühl Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Shamus / Getty images / Profimedia

'Draft je za mene predivno iskustvo i jako, jako sam zadovoljna time gdje sam završila. Seattle mi je definitivno bio favorit i tamo sam željela ići već nakon prvog razgovora s njima. To je klub koji ima četiri osvojena prvenstva, najviše u ligi u povijesti! Oh, kad samo vidiš koje su igračice prošle kroz Seattle, sve redom legende, čast je biti njihov izbor. To je za mene velika čast', rekla je Nika u ranijem intervjuu za tportal.