apsolutni rekorderi

Ovo su zvijezde s najviše djece: I ne, nisu to Kris Jenner, Madonna ili Angelina Jolie

25.08.2024 u 07:55

Bionic
Reading

U prijašnjim vremenima velike obitelji nisu bile rijetka pojava, a danas više nisu toliko česte. Zvijezde su toliko zauzete snimanjem filmova ili glazbom te radom na svojim brendovima da je 'nemaju vremena' širiti. Ipak, neke slavne osobe mogu se pohvaliti velikim brojem nasljednika

Za Madonnu i Angelinu Jolie dobro je poznato to da imaju popriličan broj djece, što biološke, što posvojene, no ima još dosta zvijezda koje imaju tako veliku obitelj. Tako slavni redatelj Steven Spielberg ima čak šestero djece, Clint Eastwood dobio je osmero djece sa šest žena, a Mel Gibson otac je devetoro djece.

Mia Farrow

Mia Farrow ima 14-ero djece s nekoliko muškaraca (jedan od njih je Woody Allen), a mnoga od njih su usvojena. Blizanci Matthew i Sascha Previn prva su njezina biološka djeca rođena 1970. u braku sa skladateljem Andreom Previnom. Lark Song Previn udomili su 1973. godine, a ona je umrla 2008. u dobi od 35 godina od AIDS-a. Na naslovnice je dospjela nakon što su ona i njezina sestra Daisy uhićene zbog krađe donjeg rublja Christiana Diora iz trgovine u Connecticutu. Fletcher Previn rođen je 1974. godine i treće je biološko dijete Farrow i Previna. Vjeruje se da nije imao dobar odnos s Allenom. Summer Daisy Song Previn usvojili su pak 1976.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Soon-Yi Previn usvojena je pak 1978. iz Koreje. Farrow se razvela od Previna sljedeće godine, a razišla se i s Allenom 1992. nakon što je saznala da je imao aferu sa Soon-Yi. Njih dvoje potom su se vjenčali. Mosesa Farrowa posvojili su 1980. Farrow i Allen, a Dylan Farrow posvojili su 1985.

Satchel Ronan O'Sullivan Farrow rođen je 1997. godine i najmlađi je od četiri sina koje je Farrow rodila. On je jedino biološko dijete glumice i Allena, iako se spekuliralo da je zapravo dijete Franka Sinatre. Tam Farrow posvojena je iz Vijetnama 1992., samo mjesec dana nakon što se saznalo za aferu Allena i Soon-Yi. Izvještaji navode slučajno predoziranje i zatajenje srca kao uzrok njezine smrti 2000., premda Moses tvrdi da se ubila. Isaiaha Farrowa 1992. posvojila je sama glumica, kao i Quincyja Farrowa 1994. godine. Thaddeus Wilk Farrow posvojen je 1994. iz Indije. Bio je paraplegičar i nazvan je Thaddeus Wilk u čast suca Elliotta Wilka koji je pomogao Farrow da dobije skrbništvo protiv Allena. Thaddeus je preminuo od ranjavanja vatrenim oružjem 2016. godine u dobi od 27 godina. Frankie-Minh Farrow bio je posljednje usvojeno dijete glumice 1995. Vjeruje se da je dobio ime po Sinatri.

Nick Cannon

Američki komičar ima 12-ero djece sa šest žena: Mariah Carey, LaNishom Cole, Brittany Bell, Bre Tiesi, Alyssom Scott i Abby de la Rosa. Njegova djeca su: Monroe i Moroccan, Onyx, Rise, Powerful, Golden, Legendary, Halo, Zen (umro je), Beautiful, Zion i Zillion. Početkom studenog 2022. Alyssa je potvrdila da je trudna - samo 11 mjeseci nakon što su izgubili sina Zena u dobi od pet mjeseci zbog raka mozga. S bivšom suprugom Mariah Carey ima blizance Monroe i Moroccana.

Njegovo deveto dijete - kći Onyx Ice s modelom LaNisha Cole - rođeno je 14. rujna 2022. godine. Manje od dva tjedna poslije, 23. rujna 2022., dobio je deseto dijete, sina po imenu Rise Messiah Cannon, s Brittany Bell, s kojom već ima dvoje djece: dvogodišnju kćer Powerful Queen i petogodišnjeg sina Goldena. S Alyssom Scott dobio je 12. bebu, kćer Halo Marie Cannon, rođenu 14. prosinca 2022. Imali su i sina, no on je umro.

Njihov sin Zen preminuo je od tumora na mozgu 5. prosinca 2021., a prethodno je patio od hidrocefalusa. Zen se uspio izvući nakon operacije, ali njegovo se zdravlje počelo pogoršavati oko Dana zahvalnosti i nije se oporavio. S Abby De La Rosa dobio je 11. dijete, kćer Beautiful Zeppelin, rođenu 11. studenog 2022., a par također ima blizance Ziona Mixolydiana i Zilliona Heira.

Eddie Murphy

Slavni glumac ima desetero djece (a jedno više imali su glumačke legende Charlie Chaplin i Marlon Brando - troje posvojene) s pet žena. S nekima od njih bio je u vezi, a s nekima u braku. U osamdesetima je dobio sinove Erica i Christiana, a sa suprugom Nicole Mitchell ima još petero djece - Briju, Mylesa, Shayne, Zolu i Bellu. Godine 2007. dobio je kćer Angel s tadašnjom djevojkom Melanie Brown, a zatim je s australskom manekenkom Paige Butcher dobio još dvoje djece - kćer i sina.

Alec Baldwin

Tijekom prvog braka s Kim Basinger, Alec Baldwin dobio je kći Ireland, a 38-godišnjom Hilarijom oženio se 2012. Prvo dijete, Carmen Gabriela, rođena im je 2013., a 2021. i sin Eduard, samo nekoliko mjeseci prije nego što je njihova kći Lucía stigla uz pomoć surogat-majke, što znači da je njihovo dvoje najmlađe djece rođeno s manje od godinu dana razlike.

Zajedno imaju sedmero djece: 10-godišnju Carmen Gabrielu, osmogodišnjeg Rafaela Thomasa, sedmogodišnjeg Leonarda Ángela Charlesa, šestogodišnjeg Romea Alejandra Davida, trogodišnje Eduarda Lucasa i Maríju Lucíju Victoriju te jednogodišnju Ilariu Catalinu Irenu. U lipnju 2024. Alec i Hilaria najavili su da će njihova obitelj biti u reality emisiji pod nazivom 'The Baldwins' počevši od 2025. Hilaria je rekla da bi ih moglo biti više. Godine 2023. izjavila je: 'Nedavno sam odlagala svoju trudničku odjeću i pomislila sam: 'Bojim se dati je nekome jer ću tada saznati da sam trudna.' Svaki put kad rodim, moj liječnik zapiše liječnika za vazektomiju na post-it i ja ga donesem kući Alecu. No on to još nije učinio.'

Rod Stewart

Britanski glazbenik oduvijek bio na glasu kao veliki zavodnik i miljenik žena. Ima osmero djece s pet njih. Otac je četiriju kćeri: Sarah (60), Kimberly (44), Ruby (36) i Renee (32) te četiri sina, Seana (43), Liama ​​(29), Alastaira Wallacea (18) te Aidena Patricka (13) sa suprugom Penny. Roker je ostao u prijateljskom odnosu s bivšom ženom Rachel, djevojkom s naslovnice Playboya s kojom je bio u braku od 1990. do 2006. godine.

Čini se da je i Penny u dobrim odnosima s Rachel jer su se zajedno fotografirale uz njezinu kćer Renee. S bivšom djevojkom Susannah Boffey glazbenik ima kćer Sarah, a i otac je kćeri Kimberly i sina Seana iz braka s Alanom Stewart, modelom i prijateljicom pokojne Farrah Fawcett. Ima i kćer Ruby s bivšom djevojkom Kelly Emberg, supermodelom i zdravstvenom stručnjakinjom. S Rachel Hunter ima svoje djece, Renee i Liama. Svoje dvoje najmlađe djece, sinove Alastaira i Aidena, dočekao je sa sadašnjom suprugom Penny, kojom se oženio 2007. godine.

obiteljska idila

Nakon vjenčanja u Dubrovniku, Rod Stewart i njegova Penny uživaju u Italiji

Pogledaj galeriju

Clint Eastwood

Slavni glumac i redatelj, osim izuzetno bogate i uspješne karijere, imao je poprilično buran ljubavni život. Službeno se zna da ima osmero djece sa šest žena. Odgajao ih je na ranču u Carmelu u Kaliforniji, daleko od Hollywooda, gdje su bili okruženi prirodom i životinjama. Ima šest kćeri - Laurie, Kimber, Alison, Kathryn, Francescu i Morgan - te dva sina, Kylea i Scotta. Najstarija Laurie rođena je 1954., a najmlađa Morgan 1996. Eastwood je prvi koji je priznao da je svoje mlade godine proveo 'radeći po cijelom svijetu', a 2008. je rekao da je bio 'puno bolji otac' dok je odgajao najmlađu kćer Morgan s bivšom suprugom Dinom. 'Idem na sve utakmice i tamo izgledam smiješno jer gotovo svi imaju mnogo mlađeg oca od mene. Ali je zabavno. Mislim da to puno više cijeniš kad dođeš u moje godine', rekao je za The Telegraph.

kakav prizor

Zavodnik poput oca: Scott Eastwood razotkrio brutalne mišiće

Pogledaj galeriju

Jude Law

Britanska zvijezda ima sedmero djece s nekoliko žena. Sedmo dijete dobio je u veljači 2023., u dobi od 50 godina, s bihevioralnom psihologinjom Phillipom Coan. Upoznali su se 2015., zaručili 2019. i vjenčali iste godine. Bio je u braku sa Sadie Frost - koju je upoznao na snimanju filma 'Shopping' - od 1997. do 2003. godine, a imaju troje djece, Raffertyja, Iris i Rudyja.

U svojoj autobiografiji iz 2010. 'Crazy Days', Sadie je istakla: 'Snaga ljubavi koju sam osjećala prema Judeu učinila je da se osjećam izvan kontrole.' Kasnije je otkrila da je njezina borba s postporođajnom depresijom bila faktor koji je kumovao njezinom razvodu od glumca. U svojoj je knjizi napisala: 'Što sam se više brinula o svom stanju, postajala sam opsjednutija sobom i sve sam manje pažnje posvećivala Judeu.' On također ima kćer tinejdžericu Sophiju s modelom Samanthom Burke te osmogodišnju Adu s kantautoricom Catherine Harding.

Kevin Costner

Slavni glumac ima sedmero djece s tri žene. S bivšom suprugom Cindy Silva ima kćeri Annie (40) i Lily (37) te sina Joea (36). Njegova najmlađa djeca, Cayden (17), Hayes (15) i Grace (13), žive s njegovom drugom bivšom suprugom Christine Baumgartner. Ima i sina Liama ​​(26) s Bridget Rooney, nećakinjom bivšeg vlasnika Pittsburgh Steelersa, Dana Rooneyja. Nedavno je pozirao s nekoliko svojih mališana na premijeri novog filma 'Horizont: Američka saga', a dvoje od njih i glumi u njemu.

Baumgartner je prije godinu dana podnijela zahtjev za razvod od Costnera nakon gotovo 20 godina braka, a on je rekao da nije u vezi s pjevačicom Jewel, s kojom su ga povezivali ranije ove godine, te osjeća da se može ponovno zaljubiti.

MODNO USKLAĐENI

Kevin Costner nije skrivao ponos: U Cannesu pozirao sa sinom, novom glumačkom zvijezdom

Pogledaj galeriju

Angelina Jolie

Angelina Jolie ima šestero djece. Oscarom nagrađena glumica prvi put je postala majka 2002. godine, kada je usvojila Maddoxa Chivana (22) iz sirotišta u Kambodži. Zatim je posvojila Zaharu Marley (19), rođenu u Etiopiji. Godine 2006. dobila je kćer Shiloh Nouvel (18) s Bradom Pittom. Jolie i Pitt zajedno su usvojili Paxa Thiena (20) iz Vijetnama, a 2008. dobili su blizance Knoxa Léona i Vivienne Marcheline (15). U rujnu 2023. Jolie je za Vogue rekla da joj djeca znače sve. 'Imala sam 26 godina kad sam postala majka. Imati djecu me spasilo i naučilo da budem drukčija u ovom svijetu.' Maddox je pohađao Sveučilište Yonsei te je radio na nekoliko maminih filmova. Zahara je upisala Koledž Spelman i posljednjih mjeseci pomagala je majci u radu na njezinoj trgovini Atelier Jolie u New Yorku. Shiloh je učila ples u studiju Millennium Dance Complex i pokazala je interes za glumu. Pax se pojavio i u filmu 'Kung Fu Panda' 3 iz 2016., dajući glas liku Yoo. Vivienne je pak imala ulogu u filmu 'Maleficent' iz 2014., a tumačila je mlađu verziju lika Elle Fanning, Aurore.

NE VIĐAMO JE ČESTO

Dok svijet zabavljaju tužbe njezinih roditelja, Vivienne Jolie-Pitt izrasla je u pravu ljepoticu

Pogledaj galeriju

Kris Jenner

Kris Jenner ima vjerojatno najpoznatiju djecu na svijetu zahvaljujući obiteljskim reality showovima 'Keeping Up With The Kardashians i 'The Kardashians'. Mama je koja upravlja karijerom svoje djece. Prvih četvero dobila je s pokojnim odvjetnikom Robertom Kardashianom (preminulim 2003. godine): Kourtney, Kim, Khloe i Roba Kardashiana. Potom se udala za olimpijca Brucea Jennera, koji je u međuvremenu postao Caitlyn Jenner, a imaju kćeri Kendall i Kylie.

KAKVA PREOBRAZBA

Prije svih operacija: Članice klana Kardashian nekad su izgledale bitno drugačije

Pogledaj galeriju

Madonna

Kraljica popa ima šestero djece - dvoje ih je rodila i četvero posvojila. Kćer Lourdes dobila je s trenerom Carlosom Leonom, a ona radi kao pjevačica i model, dok je sina Rocca rodila u braku s bivšim suprugom Guyem Ritchiejem. Zatim je posvojila sina Davida i kćer Mercy James, nakon toga i blizanke Estere i Stelle.

Za Vanity Fair u siječnju 2023. izjavila je da je majčinstvo 'bila najteža, najteža bitka'. Dodala je: 'Danas se još uvijek borim da shvatim kako biti majka i raditi svoj posao. Jer tko god bili, imati djecu i odgajati ih je umjetničko djelo. I nitko ti ne daje priručnik za to. Na greškama se mora učiti. To je profesija koja zahtijeva puno vremena. I iscrpljujuće je jer nikad nema odmora.'

Madonna je posvojila Davida 2006. godine, kada je imao samo 13 mjeseci, s bivšim suprugom Ritchiejem. Nakon što ga je vidjela bolesnog od upale pluća u sirotištu u Malaviju koje je financirala, par je pokrenuo proces posvojenja. Govoreći o sinovoj ljubavi prema modi u 'The Tonight Showu' Jimmyja Fallona, nedavno je rekla: 'On može odjenuti bilo koju odjeću i izgledati raskošno. Nosi moju odjeću i bolje izgleda u njoj od mene.'

VJERNE KOPIJE

Slavne majke i kćeri koje nevjerojatno nalikuju jedna drugoj

Pogledaj galeriju

Stellan Skarsgård

Švedski glumac s holivudskom adresom otac je osmero djece s dvije žene. Prva supruga rodila mu je petoricu sinova i kćer, a 2007. došlo je do raspada braka. Skarsgård se drugi put oženio već 2009. te je dobio još dvojicu sinova. Nakon što je kao 61-godišnjak dobio najmlađe dijete, podvrgnuo se vazektomiji.

Mike Tyson

Slavni boksač dobio je sedmero djece s tri žene. Bio je oženjen njihovim majkama, a i dalje je u braku s trećom ženom Lakihom Spicer. Tyson je proživio i pravu tragediju jer je njegova kći Exodus u dobi od četiri godine preminula nakon što se kabel trake za trčanje omotao oko nje pa se ugušila. Njegova djeca su Mikey Lorna, Rayna, Amir, Miguel, Milan i Morocco.

Mel Gibson

Slavni glumac ima devetero djece. Njegova prva žena Robyn Moore rodila je njih sedmero, šest dječaka i djevojčicu, a Oksana Grigorieva na svijet mu je donijela još jednu kćer. Prekid s Oksanom bio je medijski spektakl jer ga je optužila da ju je tukao i zlostavljao, a nakon nje pronašao je ljubav s Rosalind Ross te mu je ona 2016. rodila još jednu kćer.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević