RIJETKO IH VIĐAMO

Ovome se nitko nije nadao: Denzel Washington na crveni tepih poveo cijelu obitelj

11.09.2024 u 15:07

Bionic
Reading

Iako je, kada je privatni život u pitanju, Denzel Washington poprilično samozatajan, ovoga puta, na opće oduševljenje njegovih obožavatelja, na crveni je tepih stigao sa cijelom svojom obitelji - suprugom Paulettom i njihovo troje djece

Obiteljski dolazak Denzela Washingtona na crveni tepih ovogodišnjeg filmskog festivala u Torontu nešto je o čemu će se još dugo pričati. Iako je, kada je riječ o njegovom privatnom životu, holivudski glumac itekako samozatajan, ovoga je puta napravio iznimku.

Sa sobom je na crveni tepih, povodom premijere 'The Piano Lesson', koji je ujedno njegov redateljski prvijenac, Washington poveo 73-godišnju suprugu Paulettu, ali i njihovo troje djece - sinove Johna Davida (40) i Malcolma (33) te kćer Katiju (37). Jedina osoba koja je nedostajala bila je kći Olivia, Malcolmova sestra blizanka.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Svi oni bili su itekako ponosni na redateljski debi supruga i oca, koji se u novoj ulozi itekako dobro snašao.

Jedan od najskladnijih parova

Denzel i Pauletta imaju jedan od najdugovječnijih i najskladnijih holivudskih brakova. Upoznali su se 1977. godine na snimanju televizijskog filma 'Wilma', a ljubav su, nakon što ju je tri puta prosio, ozakonili 25. lipnja 1983. godine. O svom prvom službenom izlasku i dan danas se ne mogu složiti.

  • +2
Denzel Washington s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

'Reći će vam da je ona platila račun na našem prvom izlasku, no ispričat ću vam što je zapravo bilo. Ja sam ranije sve platio, a onda smo odlučili taksijem otići kući. Kada sam vidio koliko daleko živi, nisam se želio prepirati, pa sam joj dopustio da plati taksi', smijući se otkrio je svojedobno slavni glumac i dodao kako su na svom vjenčanju ostali gladni:

'Bili smo toliko zauzeti pozdravljanjem dragih gostiju i fotografiranjem da smo ostali na kraju bez hrane.' Večer su završili u lokalnoj zalogajnici, u kojoj su dobili ostatke doručka.

Da u braku uživaju i da su sretni, dokazali su kada su nakon 12 godina odlučili obnoviti svoje vjenčane zavjete i to na ceremoniji u Južnoafričkoj Republici, koju je vodio biskup Desmond Tutu. Tijekom svog dugogodišnjeg braka dobili su četvero djece - sina Johna Davida, kćer Katju i blizance Malcolma i Oliviju - a upravo je Pauletta glavni stup njihove obitelji, držeći ih uvijek na okupu.